Napjainkban már nem csak a termálfürdőkben, uszodákban vagy edzőtermekben találkozhatunk a szaunákkal, hanem egyre több családi házban, nyaralóban is megtalálhatóak.

Egy meglévő családi házban való kialakítás nem olyan egyszerűen kivitelezhető feladat, hiszen adva vannak a helységek, nehezen találunk szabad felhasználatlan területet, ahol ki tudnánk alakítani egy alkalmas területet. Egész egyszerűen az épületben nincs alkalmas  hely, ahol egy szaunát kiépíthetnénk, hiszen nincs megfelelő mennyiségű áram kiépítésére lehetőség sem. Nem beszélve a vizesblokkokról és a dézsának is speciális igényei lehetnek.

Cégünk egy modern PuzzleHome technológiával kialkított szauna egységet telepít egy darab modulként a helyszínen. Nem tesszük tönkre a kertet, nem zavarjuk a szomszédokat.

A Helsinki PuzzleHome szauna típustervünk egyik legfontosabb tulajdonságai közé tartozik, hogy olyan különleges alapanyagokból készülnek, melyek kiemelten hőszigeteltek, vízállóak és tűzállóak, ugyanakkor esztétikailag is jelentősen eltér a hagyományos megszokott szaunákétól.

A szauna házba a legmodernebb hőfokszabályozós dupla esőstetős tusoló rendszer van beépítve, valamint egy finn szaunarendszer merülő dézsával.

Moduláris házunkba természetesen egy öltöző és egy Jakuzzi is telepíthető.

A szauna rész és jakuzzi előtt hatalmas üvegfelület található, míg az öltöző és tusolókba való betekintésre nincs lehetőség kívülről.

Természetesen a modern szaunaház rendelhető teljesen üresen és felszerelhető egyedi igények alapján is, melynek eszköz listáját a megrendelő teljesen személyre szabhatja.

A bemutatott Helsinki szaunaház 10.200.000 forintba kerül áfával.

Rengeteg szauna típustervvel rendelkezünk, melynek egyedi egyeztetésével kapcsolatban keressen minket a megadott elérhetőségeinken.

info@keszmobilhazak.hu

+3670-353-53-83

Kp Sales House Kft
Bemutatóterem: 2316. Tököl, Vince Tanya (ügyfélszolgálati iroda)
Ügyfél referens: Horváth Zsolt
Email:info@keszmobilhazak.hu
Telefonszám: +36 / 70 353 5383
Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak