Ez a ház Szentendrén, az ÉMI székhelyén épül 2024 végére, legkésőbb 2025 tavaszára.
Projektünk neve: Szentendre Green Dream.
Az épület a Nemzeti Mintaház Parkban valósul meg, további 10 bemutató ház mellett, melyek közül egy másikat is vállalkozásunk épít a Café Plusz Kenderbetonház Kft-vel közösen, egy dómház formájában.
A 11 mintaházból 6 darabot a MAKÉSZ tagjai építenek!

Épületünk megjelenése futurisztikus lesz, de most kifejezetten a PuzzleHome moduláris házunkat mutatjuk be:

Ez a terasz felőli oldal íves keretrendszerrel készül, így elkerülve a geometriai hőhidakat. A színvilág és a külső falburkolatok kiválasztása még nem végleges.

Az épület alsó szintjén 4 darab, a felső szinten 2 egész és egy fél modulelem alkotja a szerkezetet. Minden elem egyforma, de a belső elrendezés szabadon variálható, mert a PuzzleHome moduláris szerkezet 100%-ban önhordó! Tehát falak nélkül több darabot is összekapcsolhatunk.

PuzzleHome modulház építési koncepciónk, hogy először egy vagy két modullal is el lehet kezdeni, akár a nagyszülők udvarában talajcsavarokra rögzítve. Később több modullal lehet bővíteni, ahogy a család nő. A PuzzleHome modulház áttelepíthető minimális költséggel, hiszen minden elem csavaros kötéssel kapcsolódik, így az áttelepítés csak a daruzás és a szállítás, valamint a talajcsavarozási munkadíj költségét vonja maga után.

Az építészterveket a JRT Stúdióval közösen készítettük, külön köszönjük Halla Krisztina és Jurtin László építészmérnököknek az együttműködést.

A földszinten 4 egyforma íves modult helyeztünk el. Az első modulban található a bejárat, a szülői háló és a gardrób, a második modulban az előszoba, a gépészeti helyiség, a mosdó és a kamra, zuhanyzó. A hátsó két modulban a konyha és a nappali. Az alsó szint bruttó 96 m²-es. A szülői háló elkülönül a nappalitól, így nincs zajhatás.

A négy modult szaggatott vonalakkal választottuk el egymástól, a jobb érthetőség érdekében.

földszinti alaprajz

Az emelet a gyermekek birodalma. A lépcsőn felérkezve egy nagy közlekedőbe jutunk, ahonnan két gyermekszoba és egy nagy fürdőszoba nyílik. A gyermekek számára egy nagy közös erkély készült. További modulokkal bővíthető.

emeleti alaprajz

A fenti modulház rendszerünket a PuzzleHome csapata fejlesztette ki, egy modul cca. 25 négyzetméter. A modulok egymás mellé és fölé is sorolhatók, így a ház bővíthető a család igényei szerint, anélkül, hogy nagy hitelt kellene felvenni.

A PuzzleHome modulok megfelelnek a modern XXI. századi családi ház elvárásainak: energetikai-hőszigetelés, egészséges élettér, egészséges alapanyagok, hanggátlás, kiemelt hőszigetelés. Ezen felül teljesítik a 2030-tól kötelező karbonsemlegességi követelményeket is. Nem használnak kőolaj származékokat, polisztirolt, műanyagokat, diszperziós festékeket, formaldehid tartalmú anyagokat.

Kp Sales House Kft
Bemutatóterem: 2316. Tököl, Vince Tanya (ügyfélszolgálati iroda)
Ügyfél referens: Horváth Zsolt
Email:info@keszmobilhazak.hu
Telefonszám: +36 / 70 353 5383
Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak