A pajtaházak most reneszánszukat élik, de sokak számára az első hallásra nem egyértelmű, hogy pontosan milyen épületekről van szó. Akik pedig nem ismerik a fogalom jelentését, könnyen azt gondolhatják, hogy negatív értékítéletet jelent. Ellenkezőleg, a pajtaházak rendkívül vonzó megjelenéssel rendelkeznek.

Azért, hogy a PuzzleHome pajtaház ne veszítse el egyediségét és kiemelkedjen a tömegből, komoly szaktudást nyújtunk házainkhoz. Ez a szaktudás a méretpontosságot, fenntarthatóságot és időtállóságot teszi jellemzővé a családi házakra vagy nyaralókra fordított anyagi befektetésünk szempontjából.

Először is fontos megemlíteni, hogy a pajtaházak magas tetővel rendelkeznek, emellett általában nagy belmagasságúak is. Ezek a pajtaházak lehetnek földszintesek vagy tetőtér beépítésesek. A nagy belmagasságot úgy érik el, hogy a falak befejezésénél nem használnak hagyományos értelemben vett födémgerendát, hanem azt fentebb helyezik el vagy egyáltalán nem alkalmazzák.

Az alábbi ábrákon bemutatjuk a "pajtaház" 3D rajzát és egy metszetét. Kivehető belőlük, hogy a pajtaházak rendszerint nagy belmagassággal és hosszúkás formavilággal rendelkeznek. Emellett az épület két végfalán jellemzően nagy üvegfelület található, míg a hosszanti oldalakon általában kis ablakokat helyeznek el a vázkiosztás és a stílus miatt.

A pajtaházak moduláris módon is gyárthatóak, ami csökkentheti a helyszíni munkát és jelentősen növelheti a kivitelezési sebességet. Például a mi pajtaházaink moduláris módon készülhetnek, ha a teljes magasságuk nem haladja meg a 4,2 métert. Azonban keretvázként nagyobb méretek is elkészíthetők!

Az alábbiakban bemutatjuk a leggyakrabban felmerülő kérdéseket és válaszokat a pajtaházakkal kapcsolatban:

1. Miből készül egy pajtaház?

   A PuzzleHome pajtaházaink kizárólag fenntartható erdőgazdálkodásból származó, minősített, szárított lucfenyőből készülnek.

2. Mivel szigetelik a pajtaházakat és milyen a hőszigetelésük?

   Kizárólag STEICO BIO minősítésű fújt farost hőszigeteléssel szigetelnek, mely közel háromszor jobb hőtároló kapacitással rendelkezik, mint a kőzetgyapot.

3. Milyen rétegrendekkel dolgoznak?

   A belső oldalon általában HABITO tűz- és ütésálló, hanggátló speciális kartonozást készítenek. Mivel szeretik a természetes és egészséges megoldásokat, belül általában vályog glettelést és vályogfestéket használnak.

4. Mennyire időtálló egy pajtaház?

   A pajtaházak szerkezetének élettartama bőven meghaladja a 100 évet, és statikai szempontból rendkívül ellenállóak a szél és földrengésekkel szemben.

5. Mennyibe kerül egy pajtaház és milyen készültségi szinteket lehet rendelni?

   Rugalmasak vagyunk az árképzésben, és szinte bármilyen készültségi szint megrendelhető. Az ár tartalmazza a gyártmányterveket és a szerelési leírásokat, mobiltelefonon is használható forgatható 3D modellel.

A továbbiakban részletesen bemutatjuk, hogyan épül fel egy pajtaház a gyakorlatban, ha talajcsavarozásos módszerrel dolgoznak.

Egy tipikus 12 méter hosszú és 6 méter széles pajtaház esetén általában kisméretű talajcsavarozás elegendő a legtöbb esetben.

Ezeket általában 1,5-2 méteres mélységbe csavarják le a talajba. Miután ezek a talajcsavarok helyükre kerültek, a gerendavázat fel kell szerelni a csavarfejekre. Ennek során általában kb. 60 méter 150 mm széles és 200 mm magas gerendára van szükség, amelyhez körülbelül 1,8 m3 faanyagot használnak fel.

Egyes esetekben, amikor a gerendát nem rendelik tőlünk, három darab 50×200 cm-es palló is helyettesítheti a 150×200 mm-es gerendát, melyeket egymáshoz illesztenek. Természetesen, ha mi gyártjuk ezeket, akkor csapos kötéssel is elláthatjuk azokat, így egy-egy anyagból is elkészíthetőek.

Miután a gerendaváz elkészült, javasolt a geotextília és az OSB vagy deszka borítás, esetleg magyar gyártású Ecopanel vagy betonit lap elhelyezése, melyek vízállóak és védelmet nyújtanak az alul lévő szigetelés és padló számára.

Ezután következik a CNC-s géppel megmunkált szerkezet összeállítása, ami rendkívül egyszerű folyamatnak tűnik. A szerkezet precízióját egy mellékelt kép mutatja, amely bemutatja a csapolás működését. A 72 négyzetméteres pajtaház kerete gyakorlatilag 14 darab szerkezeti elemet tartalmaz, amelyekből összesen 20 darab készül, mivel ezeket 60 cm távolságra helyezik el egymástól.

Ezt a keretet 3-4 személy egy óra alatt össze tudja szerelni. Az összes elem felállításához és összeszereléséhez általában 2,5-3 munkanapra van szükség.

Ezután az OSB vagy GLASROCX lapokat alkalmazzák a keretvázburkolathoz, amelyekhez pontos szabásmintát mellékelnek, így minimálisra csökkentve a hulladékot.

A következő lépés a tető és falak fedése, valamint a nyílászárók beépítése. Belül a padlóréteg hőszigetelése után pedig a 22 mm-es OSB lap vagy gipszrostlap padlólemez kerül beépítésre.

Ezek az egyszerű és hatékony lépések alkotják a pajtaházak építési folyamatát.

A pajtaházak építése során fontos figyelembe venni a környezeti és fenntarthatósági szempontokat. A PuzzleHome pajtaházak kizárólag fenntartható erdőgazdálkodásból származó, minősített, szárított lucfenyőből készülnek. Emellett a hőszigetelésükhöz STEICO BIO minősítésű fújt farostot használnak, amely közel háromszor jobb hőtároló kapacitással rendelkezik, mint a hagyományos kőzetgyapot.

A belső rétegrend kialakításánál a biztonságot és a környezetbarát megoldásokat részesítik előnyben. Így például a belső oldalon HABITO tűz- és ütésálló, hanggátló kartonozást alkalmaznak, míg a vályog glettelés és vályogfestés természetes és egészséges belső környezetet biztosít.

Az időtállóságra és a tartósságra is nagy hangsúlyt fektetnek. A pajtaházak szerkezetének élettartama bőven meghaladja a 100 évet, és statikai szempontból rendkívül ellenállóak a szél és földrengésekkel szemben. A folyamatos minőségellenőrzés és a magas szakértelem biztosítja, hogy minden PuzzleHome pajtaház hosszú évtizedekig megőrizze szépségét és funkcionalitását.

Az árak rugalmasak és az igényekhez igazodnak. Számos készültségi szint közül lehet választani, és az ár tartalmazza a gyártmányterveket és a szerelési leírásokat is. A PuzzleHome rugalmas szolgáltatásokat kínál, beleértve az épületek szállítását is az egész ország területén.

A PuzzleHome nemcsak pajtaházakat kínál, hanem szakértelmet és segítséget is az építkezés minden fázisában. A cég vállalja a talajcsavarozást vagy beton alapozás elkészítését, valamint a pajtaházak helyszínen történő felépítését bármilyen készültségi szintben, a vázszerkezettől a kulcsrakész állapotig.

Ezek a részletek és szolgáltatások teszik a PuzzleHome pajtaházakat kiváló választássá mindazok számára, akik minőségi, időtálló és környezetbarát otthont keresnek.

Az építkezési folyamat során a PuzzleHome pajtaházaknál a környezeti és fenntarthatósági szempontokat nagy hangsúlyban kezelik. Az építőanyagok kizárólag fenntartható erdőgazdálkodásból származó, minősített, szárított lucfenyőből készülnek, amelyek hosszú távú tartósságot és környezetvédelmet biztosítanak.

A hőszigetelés terén STEICO BIO minősítésű fújt farostot alkalmaznak, ami kiemelkedő hőszigetelő képességgel rendelkezik, és a kőzetgyapothoz képest háromszor jobb hőtároló kapacitással bír. Ezáltal az épületek energiatakarékosak és környezetbarátak.

A belső rétegrend kialakításánál a biztonságot és egészséges környezetet szem előtt tartva, tűz- és ütésálló HABITO kartonozást alkalmaznak, valamint a vályog glettelés és festés természetes megoldást kínál a belső térben.

Az időtállóság és tartósság szempontjából a PuzzleHome pajtaházak szerkezete ellenálló és hosszú élettartamú. A magas szakértelemmel és minőségellenőrzéssel garantált minőség hosszú évtizedekig megőrzi az épületek szépségét és funkcionalitását.

Az árképzés rugalmas, és számos készültségi szint közül lehet választani. Az ár magában foglalja a gyártmányterveket és a szerelési útmutatókat is, így biztosítva a könnyű és hatékony építési folyamatot.

A PuzzleHome további szolgáltatásokat is kínál az építkezés során, beleértve a talajcsavarozást, betonalapok elkészítését és a pajtaházak helyszínen történő összeszerelését különböző készültségi szinteken.

Mindezek a tényezők teszik a PuzzleHome pajtaházakat ideális választássá azok számára, akik minőségi, fenntartható és időtálló otthont keresnek.

Az építkezés során a PuzzleHome olyan szolgáltatásokat is nyújt, amelyek lehetővé teszik az ügyfeleknek, hogy teljes mértékben testre szabhassák otthonukat. Rugalmas árazásuknak köszönhetően szinte bármilyen készültségi szintet megrendelhetnek az ügyfelek, így biztosítva, hogy az építkezés minden szakaszában maximális kontrolljuk legyen az költségek és a projekt haladása felett.

Az alapos tervezés és a szakértői támogatás segítségével az ügyfelek könnyedén létrehozhatják álmaik otthonát, amely nemcsak gyönyörű és funkcionális, hanem környezetbarát és időtálló is. A PuzzleHome pajtaházak a minőség, az innováció és a fenntarthatóság tökéletes kombinációját képviselik, és ideális választást jelentenek minden olyan család vagy egyéni vevő számára, akik tartós és környezetbarát otthont keresnek.

Íme további információk a PuzzleHome pajtaházakról:

1. **Rugalmas tervezés**: A PuzzleHome lehetőséget kínál az ügyfeleknek, hogy teljes mértékben testre szabhassák otthonukat. A különböző méretű és stílusú pajtaházak széles választékával rendelkeznek, és az ügyfelek személyes igényeinek és preferenciáinak megfelelően alakíthatóak.

2. **Környezetbarát megoldások**: A PuzzleHome kiemelten fontosnak tartja a környezetvédelmet és a fenntarthatóságot. Az építés során kizárólag fenntartható erdőgazdálkodásból származó anyagokat használnak, és olyan hőszigetelő anyagokat alkalmaznak, amelyek minimalizálják az energiafelhasználást és csökkentik a környezeti hatásokat.

3. **Magas minőség és szakértelem**: A PuzzleHome csapatában tapasztalt szakemberek dolgoznak, akik magas minőségű munkát végeznek. Az építkezés minden szakaszában szigorú minőségellenőrzést alkalmaznak, hogy biztosítsák az épületek tartósságát és funkcionalitását.

4. **Széleskörű szolgáltatások**: A PuzzleHome nemcsak pajtaházakat kínál, hanem számos kiegészítő szolgáltatást is biztosít az ügyfelek számára. Ide tartozik a tervezés, az építésvezetés, a talajcsavarozás, az alapozás és a helyszínen történő összeszerelés is.

5. **Ügyfélorientált megközelítés**: A PuzzleHome kiemelt figyelmet fordít az ügyfelek elégedettségére és igényeire. Rugalmas megoldásaik és személyre szabott szolgáltatásaik segítenek abban, hogy az ügyfelek maximálisan elégedettek legyenek az építkezés során.

6. **Innovatív technológiák**: A PuzzleHome folyamatosan kutatja és alkalmazza az új építési technológiákat és megoldásokat, hogy az ügyfeleknek a legmagasabb szintű minőséget és kényelmet biztosítsa. Így például az épületek gyártását és összeszerelését is korszerű technológiák segítik, mint például a CNC-s megmunkálás és a moduláris gyártás.

7. **Egyedi tervezés és kivitelezés**: A PuzzleHome lehetőséget kínál az ügyfeleknek, hogy egyedi igényeik szerint terveztessenek és építtessenek pajtaházat. Ez magában foglalhatja az egyedi méreteket, elrendezéseket, anyagokat és stílusokat is, hogy az otthon valóban személyre szabott legyen.

8. **Kényelmes és modern életterek**: A PuzzleHome pajtaházak modern és kényelmes lakótereket kínálnak, amelyek megfelelnek az aktuális életstílusnak és igényeknek. Ezek a házak általában tágas belmagassággal, természetes fényt árasztó területekkel és modern kényelmi felszerelésekkel rendelkeznek, hogy az otthon maximálisan élvezhető és funkcionalitását tekintve is optimális legyen.

9. **Bővíthetőség és flexibilitás**: A PuzzleHome pajtaházak kialakítása lehetőséget ad a későbbi bővítésekre és átalakításokra is, így az otthon folyamatosan alkalmazkodhat az igényekhez és változó élethelyzetekhez.

10. **Kiváló ár-érték arány**: Bár a PuzzleHome pajtaházak magas minőséget és innovatív megoldásokat kínálnak, árai versenyképesek és kiváló ár-érték arányt képviselnek az építkezők számára.

11. **Egyedi design és stílus**: A PuzzleHome pajtaházak rendkívül változatos designokkal és stílusokkal rendelkeznek, így mindenki megtalálhatja az igényeinek és ízlésének megfelelő megoldást. Legyen szó tradicionális vidéki stílusról vagy modern és minimalistikus designról, a PuzzleHome széles választéka biztosítja az egyediséget és a kreativitást.

12. **Kiváló hang- és hőszigetelés**: A PuzzleHome pajtaházakban alkalmazott építészeti megoldásoknak köszönhetően kiváló hang- és hőszigetelő képességekkel rendelkeznek. Ezáltal az otthonok csendesek és kellemes környezetet biztosítanak, valamint energiahatékonyak és költséghatékonyak is.

13. **Garancia és szervizszolgáltatások**: A PuzzleHome magas minőségű szolgáltatásokat és termékeket nyújt, amelyekre garanciát vállalnak. Emellett széleskörű szervizszolgáltatásokat kínálnak az ügyfelek számára, hogy biztosítsák az épületek hosszú távú megbízhatóságát és elégedettségét.

14. **Környezetbarát gyakorlatok**: A PuzzleHome pajtaházak építése során kiemelt figyelmet fordítanak a környezetbarát gyakorlatokra és az építési folyamat fenntarthatóságára. Így például az anyagok környezetbarátak és újrahasznosíthatók, valamint az építési folyamat is minimalizálja a környezeti terhelést.

15. **Kiváló visszajelzések és referenciaügyfelek**: A PuzzleHome pajtaházak számos elégedett ügyfél és referenciaügyfél büszke tulajdonosai. Ezek a pozitív visszajelzések és ajánlások tovább erősítik a PuzzleHome hírnevét és bizalmát az építkezők és vásárlók körében.

16. **Átfogó tanácsadás és támogatás**: A PuzzleHome nemcsak az építkezés során kínál szakértelmet, hanem az előkészítő fázisban is segít az ügyfeleknek. Kiváló tanácsadó szolgáltatásuk révén az ügyfelek számára lehetőség nyílik a legjobb döntések meghozatalára, legyen szó tervezési kérdésekről, anyagválasztásról vagy költségvetési megfontolásokról.

17. **Innovatív belső terek és kiegészítők**: A PuzzleHome pajtaházak különleges belső tereket kínálnak, amelyek praktikusak és egyedi megoldásokat tartalmaznak a modern életstílusra való alkalmazkodás érdekében. Emellett számos innovatív kiegészítő is rendelhető, mint például okos otthoni technológiák, energiatakarékos világítás és víztisztító rendszerek.

18. **Könnyű és gyors építési folyamat**: A PuzzleHome pajtaházak gyorsan és hatékonyan építhetők fel az előre gyártott modulok és szerkezetek segítségével. Ez lehetővé teszi az építési idő és a költségek optimalizálását, miközben biztosítja az épületek magas minőségét és tartósságát.

19. **Hosszú távú befektetési érték**: A PuzzleHome pajtaházak hosszú távú befektetési értéket képviselnek, mivel kiváló minőségű anyagokból készülnek és a legmodernebb építési technológiákat alkalmazzák. Ezáltal az otthon tulajdonosai hosszú éveken keresztül élvezhetik az épületek kényelmét és értékét.

20. **Teljes körű megoldások**: A PuzzleHome teljes körű megoldásokat kínál az otthontervezés és az építkezés minden szakaszában. Kezdve a tervezéstől és az engedélyezéstől, egészen az építés és a befejezésig, a PuzzleHome minden lépésben segíti az ügyfeleket az otthonuk megteremtésében és kialakításában.

21. **Együttműködés a tervezőkkel és építészekkel**: A PuzzleHome szorosan együttműködik tervezőkkel és építészekkel annak érdekében, hogy az ügyfelek igényeinek megfelelően tervezett és kivitelezett pajtaházakat biztosítsanak. Ez lehetővé teszi az egyedi tervezési megoldások alkalmazását és az otthonok maximális funkcionalitását és esztétikai vonzerejét.

22. **Hálózati előnyök és partnerségek**: A PuzzleHome számos hálózati előnnyel és partnerséggel rendelkezik az építőiparban, amelyek segítségével kiváló minőségű anyagokhoz és szolgáltatásokhoz juthatnak. Ezáltal az ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy az építkezés során csak a legjobb minőségű termékeket és szolgáltatásokat kapják.

23. **Környezetbarát működési elvek**: A PuzzleHome nemcsak az építkezés során, hanem a mindennapi működésben is kiemelt figyelmet fordít a környezetbarát gyakorlatokra. Például az irodákban és gyártósorokon környezetbarát technológiákat és folyamatokat alkalmaznak, hogy minimalizálják a környezeti hatásokat és fenntartható módon működjenek.

24. **Közösségi felelősségvállalás**: A PuzzleHome elkötelezett a társadalmi és környezeti felelősségvállalás mellett, és aktívan részt vesz különböző közösségi és jótékonysági kezdeményezésekben. Ennek keretében támogatják a helyi közösségeket, adományokat gyűjtenek és környezetvédelmi projekteket támogatnak.

25. **Folyamatos innováció és fejlesztés**: A PuzzleHome folyamatosan törekszik az innovációra és a fejlesztésre annak érdekében, hogy az ügyfeleknek mindig a legjobb és legújabb megoldásokat nyújtsa. Ez magában foglalja az új építési technológiák és anyagok folyamatos kutatását és alkalmazását, valamint a folyamatos visszajelzéseket és tanulást az ügyfelekkel való együttműködés során.

26. **Támogatás az engedélyezési folyamatban**: A PuzzleHome szakemberei segítenek az ügyfeleknek az engedélyezési folyamat során, így könnyebbé teszik az építési engedélyek beszerzését és az adminisztratív feladatokat. Ezáltal az ügyfeleknek kevesebb stressz és fejfájás jut az adminisztrációs teendőkkel kapcsolatban.

27. **Tartós és strapabíró anyagok**: A PuzzleHome pajtaházaihoz csak kiváló minőségű és tartós anyagokat használnak, így biztosítva az épületek hosszú élettartamát és ellenállóságát az időjárás viszontagságaival szemben. Ezáltal az otthon tulajdonosai hosszú távon élvezhetik az otthonuk biztonságát és komfortját.

28. **Csökkentett karbantartási igény**: A PuzzleHome pajtaházak karbantartási igénye minimális, mivel az épületek magas minőségű anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a korróziónak, rothadásnak és más káros hatásoknak. Ezáltal az otthon tulajdonosai időt és pénzt takaríthatnak meg a karbantartási költségeken.

29. **Ügyfélorientált kommunikáció**: A PuzzleHome ügyfelekkel való kommunikációja kiváló, és mindig az ügyfél igényeire és kéréseire összpontosít. Rugalmas és nyitott hozzáállásuknak köszönhetően az ügyfelek könnyen kommunikálhatnak velük és biztosak lehetnek abban, hogy az építkezés során minden kérdésükre és kéréseikre gyors és hatékony választ kapnak.

30. **Hosszú távú elégedettség és referenciaügyfelek**: A PuzzleHome ügyfelei rendkívül elégedettek az általuk nyújtott szolgáltatásokkal és termékekkel, és gyakran ajánlják másoknak is a vállalatot. Ezért a PuzzleHome számos referenciaügyféllel rendelkezik, akik elégedettségükkel és pozitív tapasztalataikkal erősítik meg a vállalat hírnevét és jó hírét az iparágban.

31. **Egyedi személyre szabottság**: A PuzzleHome az ügyfelek egyedi igényeire és elképzeléseire fókuszál, és lehetővé teszi számukra, hogy teljes mértékben testre szabják az otthonukat. Legyen szó térbeli elrendezésekről, anyagválasztásról vagy design elemekről, a PuzzleHome rugalmasan alkalmazkodik az ügyfelek kívánságaihoz, és segít megvalósítani az álmaikat.

32. **Szakértői csapat és munkatársak**: A PuzzleHome szakértői és munkatársai rendelkeznek a szükséges tudással, tapasztalattal és készségekkel ahhoz, hogy magas színvonalú és minőségi szolgáltatásokat nyújtsanak az ügyfelek számára. A csapat tagjai elkötelezettek a kiválóság mellett, és mindent megtesznek az ügyfelek elégedettsége érdekében.

33. **Megbízhatóság és bizalom**: A PuzzleHome olyan vállalat, amelyre az ügyfelek megbízhatnak és bízhatnak. A vállalat hosszú évek óta áll a piacon, és számos elégedett ügyféllel büszkélkedhet, akik megerősítik a vállalat jó hírnevét és megbízhatóságát.

34. **Átlátható árképzés és költségek**: A PuzzleHome árképzése átlátható és ésszerű, és minden költség részletesen fel van tüntetve az ügyfelek számára. Ez lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy pontosan tudják, mire számíthatnak, és elkerüljék a kellemetlen meglepetéseket az építkezés során.

35. **Kapcsolódás a természethez és környezethez**: A PuzzleHome pajtaházak tervezése és építése során hangsúlyt helyeznek a természetes környezethez való kapcsolódásra és az ökológiai fenntarthatóságra. Ennek eredményeként az otthonok harmonikusan illeszkednek a környezetbe, és minimális környezeti lábnyommal rendelkeznek.

36. **Gyors és hatékony kommunikáció**: A PuzzleHome kiemelkedő figyelmet fordít a gyors és hatékony kommunikációra az ügyfelekkel és az építési csapattal egyaránt. Ezáltal az ügyfelek mindig naprakészek lehetnek az építkezés folyamatáról és könnyen kommunikálhatnak az építőkkel az esetleges kérdéseik vagy kéréseik miatt.

37. **Innovatív tervezési megoldások**: A PuzzleHome folyamatosan kutatja és alkalmazza az innovatív tervezési megoldásokat, hogy az otthonok még kényelmesebbek, funkcionalitásuk pedig még magasabb szintű legyen. Ez magában foglalja az okos otthoni technológiák integrációját, az energiatakarékos megoldásokat és az ergonómikus tervezést.

38. **Kiemelt figyelem az ügyfél elégedettségére**: A PuzzleHome prioritásként kezeli az ügyfél elégedettségét, és mindent megtesz annak érdekében, hogy az ügyfelek teljes mértékben elégedettek legyenek az építkezés folyamatával és az elkészült otthonnal. Ez magában foglalja az ügyfélmegelégedettségi felméréseket, a visszajelzések gyűjtését és az ügyfelek igényeinek figyelembevételét az építkezés minden szakaszában.

39. **Kapcsolatok és hálózatok építése**: A PuzzleHome aktívan építi és fenntartja kapcsolatait és hálózatait az építőiparban, hogy mindig hozzáférjen a legfrissebb információkhoz, technológiákhoz és legjobb gyakorlatokhoz. Ez lehetővé teszi számukra, hogy mindig a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtsák az ügyfeleknek.

40. **Hosszú távú partnerség és támogatás**: A PuzzleHome nemcsak az építkezés során, hanem az otthon átvételét követően is támogatja az ügyfeleket, és hosszú távú partnerséget kínál számukra. Ez magában foglalja az otthoni karbantartási tanácsadást, garanciális szolgáltatásokat és bármilyen egyéb segítséget, amire az ügyfeleknek szükségük lehet az otthonukkal kapcsolatban.

Ezek az utolsó pontok is további előnyöket és értékeket mutatnak be, amelyekkel a PuzzleHome ügyfelei számíthatnak, amikor otthonuk tervezését és építését bízzák rájuk. A PuzzleHome elkötelezettsége a minőség, az innováció és az ügyfél elégedettség iránt garantálja, hogy az ügyfelek elégedettek lesznek a végeredménnyel és az otthonukkal.

Kp Sales House Kft
Bemutatóterem: 2316. Tököl, Vince Tanya (ügyfélszolgálati iroda)
Ügyfél referens: Horváth Zsolt
Email:info@keszmobilhazak.hu
Telefonszám: +36 / 70 353 5383
Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak