Jönnek az új modellek, ezért húsvéti készletkisöprést tartunk!

Ezekből egy egy darab van, tehát, aki elsőnek jelentkezik övé a bemutatóház!

Ne maradj le róla!

Eladó egy DEMO bemutatóház a telephelyünkön, nem 4 évszakos csoda, hanem valódi ház, mert itt 25 cm-es szigetelés van a falakban és a födémben!! Egy nappali és egy fürdő van benne és értelemszerűen egy kis konyha is kialakítható. Kívül 100%-ban kész, egyik oldal vakolt, a másik oldalak dekorpanelekkel vannak szerelve, belül burkolatok hiányoznak. 21 négyzetméter extra akciósan: 7,8 millió forint!Az önköltség ennél magasabb volt lényegesen, így alkalmi a vétel. Írj ha érdekel egy darab van belőle!

Eladó bruttó 40 m²-es PuzzleHome kulcsrakész bemutató modulház! 30 cm hőszigeteléssel, 20 db-es hangcsillapítás textilszövetes faltapéta, fagyapottal együtt, berendezéssel, bútorozással, prémium alapanyagokból. Németh Fa nyílászárók vannak az épületben nagy tolóajtóval.Igazi, eredeti fapadlóval burkolva. Most nettó 22,9 millió forint helyett, csak 21 millió forint. Azonnal vihető! Természetesen a végső színezés, amilyet az ügyfél szeretne, olyanra festjük.

14:58-tól részletesen bemutatva a műszaki tartalom:

Raktáron lévő 36 négyzetméteres 90%-os külső és 70%-os belső készültségben lévő acélszerkezetes, de kívül faborításos modulházunk eladó. 20 cm szigetelés a padlóban, födémben és a padlóban. A vázszerkezet 150 mm-es tűzihorganyzott acélszerkezet, plusz 5 cm-es külső előtétfal. Az épület külső borítása félgömb lambéria oroszországi fenyőből, a falakban és a padlóban 20 cm hőszigetelést helyeztünk el. Belülről kész a gipszkartonozás, az álmennyezet és a padló rétegrend, bent vannak az ablakok és kész a villamos és víz alapszerelés, kívülről festve van az épület, bent vannak a 3 rétegű üvegezésű ablakok és hőszigeteltek a falak. Akciós r: 13,8 millió forint helyett 12 millió forint!

cca. 2 millió forintból kulcsrakésszé tehető és állandó lakásként is használható. 10 napon belül helyszínre tudjuk szállítani! Írj és egyeztetjük a részleteket!

Alaprajz
Akár így is befejezheted!

Kp Sales House Kft
Bemutatóterem: 2316. Tököl, Vince Tanya (ügyfélszolgálati iroda)
Ügyfél referens: Horváth Zsolt
Email:info@keszmobilhazak.hu
Telefonszám: +36 / 70 353 5383
Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak