Az energiatakarékos és környezetbarát megoldások felé való elmozdulás nemcsak a hétköznapi életben, hanem az építészet területén is egyre inkább érezhető.

Az alábbiakban bemutatott luxus családi ház egy új generációs építési módszerrel, a PuzzleHome technológiával készült, melynek célja a fenntarthatóság és az energiahatékonyság maximalizálása.

A 450 m2-es ingatlan hat hálószobával, két nappalival, külön edzőteremmel és medencével rendelkezik, azonban ezek csak a luxus jellemzői a háznak.

PuzzleHome könnyűszerkezetes készház lépcső burkolása kézimunkával készített gletteléses eljárással – prémium kivitelben (HomePaint)

A PuzzleHome kivitelezési mód lehetővé teszi a könnyűszerkezetes, de rendkívül erős és stabillá váló házak építését. A vékonyfalú acélszerkezet mellett lehetőség van ragasztott favázas STEICO BIO rétegrend alkalmazására is, mely garantálja a kiváló hőszigetelést és a környezetbarát megoldásokat.

A luxus itt nem csupán a drága anyagokban vagy a pompázatos kivitelezésben rejlik, hanem az átgondolt tervezésben és a fenntarthatóságban.

A hőszigetelés terén már nemcsak a hagyományos polisztirolt használjuk, hanem farostból, kenderből vagy akár szalmából készült anyagokat is, melyek hatékonyabbak és egészségesebbek is egyszerre. A belső terek kialakításánál a modern hőszivattyús rendszerek és a természetes anyagok felhasználása mellett döntöttünk, melyek garantálják az optimális komfortérzetet és a lélegző épületszerkezetet.

A fotón látható STEICO rétegrendünk metszete tökéletesen szemlélteti az ökologikus gondolkodásunkat és az építészeti kivitelezés precizitását. A belső felületek magyar vályoggal glettelték és festették, míg a külső rétegeket kizárólag környezetbarát anyagokból állítottuk össze.

Steico Ökologikus falszerkezetünk a fújt farost szigeteléssel

A belső falak felépítése a következőképpen történik: Először is, a falakon belül magyar vályog glettelést és festést alkalmazunk felületképzésként. Ezt követően egy 12 mm vastagságú Habito ütésálló lapot szerelünk fel a belső oldalra, amelyet felcsavarozunk. Ezután 50 mm vastag Steico Install előre mart szigetelést szerelünk fel, amely lehetővé teszi a vezetékek és csövek utólagos vezetését bontás nélkül.

Ezt követően speciális Steico páraáteresztő fóliát helyezünk el, amely lehetővé teszi a pára szabad áramlását. Ezt követően 300 mm vastagságú Steico Joist rétegragasztott falszerkezetet építünk, amelyben elhelyezünk 300 mm vastagságú hőszigetelést. Ezt követően 50 mm vastagságú Steico Protect farost szigetelést szerelünk fel, amelyet vakolással vagy szerelt burkolattal látunk el.

Prémium PuzzleHome készházunk fürdőszoba fotója
Luxus PuzzleHome könnyűszerkezetes házunk fotója
PuzzleHome luxusház egyik hálószoba fotója
Modern luxus PuzzleHome készház – hálószoba
Modern luxus PuzzleHome készház – közlekedő fotója
Modern luxus PuzzleHome készház – fedett terasz részletfotója
Modern luxus PuzzleHome készház – fedett és nyitott terasz kapcsolatának fényképe
Elhelyezésre került egy kompozit sósvizes medence is, mely vegyszer mentesen működik

Az ár tekintetében bruttó alapterületre vetítve, 2024-es tavaszi szerződés esetén 880.000-960.000 forint/négyzetméteres áron rendelhető a luxus PuzzleHome ház, mely magában foglalja a tervezési folyamatot és a belsőépítészeti munkálatokat is.

Ha Ön is egy igazi luxusélményre vágyik, mely nemcsak kényelmet, de fenntarthatóságot és környezetvédelmet is kínál, akkor keresse fel kollégáinkat, akik szívesen segítenek az álmai otthona megteremtésében.

Kp Sales House Kft
Bemutatóterem: 2316. Tököl, Vince Tanya (ügyfélszolgálati iroda)
Ügyfél referens: Horváth Zsolt
Email:info@keszmobilhazak.hu
Telefonszám: +36 / 70 353 5383
Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak