A CAPSULOVE projekt Európában és elsőként Magyarországon, nálunk a Kész Mobilházaknál!

A Kész Mobilházak hűséges követői mindig izgalmas újdonságokra számíthatnak tőlünk, és ez most sincs másképp.

Azok, akik régóta figyelemmel kísérik oldalunkat, talán még emlékeznek rá, hogy 2020 elején, elsőként számoltunk be egy lenyűgözően futurisztikus, korszakalkotó designal rendelkező, modern "űkapszulaházról", melynek fantázia neve "Space Capsule".

https://www.facebook.com/keszmobilhazak/posts/pfbid02zk46bMyc9UTvJcMmNTLPQEYU2uH8wCoiwP3SajxF2X1zisWNzjgzedg8BtRGrBZkl

A Kész Mobilházak csapata mindig nagy figyelemmel kíséri az ilyen jellegű projektek fejlődését, és azonnal lelkesen csatlakoztunk, ehhez az izgalmas kezdeményezéshez!

Szívünkbe zártuk ezt a koncepciót, és azt szerettük volna, hogy Magyarországon, és Európában elsőként mutassuk be a széles közönség számára.

Egy rövid kis történetet a kezdetekről.

A tárgyalások még 2019-ben kezdődtek el, hogy cégünk legyen a hazai és európai piac forgalmazója ezeknek a Space Capsule termékeknek. Ez akkoriban annyira újdonságnak számított még, hogy szinte senkinek nem volt tudomása ezekről a lenyűgöző, jövőbe mutató, sci-fi filmekbe illő mobilházak létezéséről.

A Covid járványnak köszönhetően 2020-ban a tengerentúli hajózási konténer szállítmányozási költségek az egekbe nőttek, ami jelentősen megnehezítette az európai szállítást. Bár mostanra valamelyest normalizálódott a helyzet, még mindig magasnak mondhatóak a szállítási költségek. (Nagyjából 8-10.000 dollár)

A Space Capsule egy prémium termék, és az átlagos mobilházakhoz képest magasabbak az árai (igaz a műszaki tartalmuk is) Emiatt első sorban nem a hazai, hanem az európai piacra szántuk ezeket a termékeket. Viszont mindenképp szeretnénk bemutatni a hazai közönség számára is.

Így született meg a CAPSULOVE Brand.

L alakú CAPSULOVE jakuzzival

De mi is az a CAPSULOVE?
• A CAPSULOVE egy gyűjtőoldal lesz, (ami várhatóan napokon belül elindul) a kapszulaházak szerelmesei számára, ami egyrészt bemutatja saját, és más gyártók csúcskategóriás Space Capsule termékeit. Addig is, amíg nem készül el a végleges weboldal, a Kész Mobilházak oldalunkon tájékoztatunk minden Kedves Érdeklődőt.

A CAPSULOVE egy mobil űrkapszulaház, amely a technológia és a tudományos-fantasztikus hangulat ötvözete.

Fő jellemzője, hogy nem korlátozódik egy adott terepre, hanem áthelyezhető sziklaoldalakra, erdőkbe, tengerpartra, üdülőhelyekre, turisztikai látnivalókhoz, stb. A kapszulaház optimális látványt nyújt, legyen az az ágyból kibukkanva, vagy az erkélyen ülve, lehetővé téve a környező táj és a világítás élvezetét. Vannak modellek, mely a tetőablak kinyitásával, este akár a csillagos égbolt látványa is élvezhető, miközben a kapszula belső terét poliuretánnal szigetelik, elektromos padlófűtés, központi klíma, vízmelegítő, projektor, és intelligens rendszer gondoskodik a komfortról.

A CAPSULOVE egységeknek a szállítási díja, nincs belekalkulálva a kereskedelmi fogyasztói árba, hiszen az mindig ország és helyszínfüggő.

A magas szállítási költségek miatt felvetettünk egy ötletet.

Mi lenne, ha nem egyben, hanem külön részekre bontva kapnánk meg a házak elemeit, egy 20 vagy 40 lábas konténerben?
Az évek során közösen gondolkoztunk, és kidolgoztunk egy szétszerelhető megoldást is, amely jelentősen csökkenti tehát a szállítási költségeket. Ezeket a szétszerelhető modelleket, és az elemeket már saját üzemünkben szereljük össze, és saját termékként értékesítjük. Lehetőség lesz a "szereld magad" verzióra is, ahol darabjaiban lesz becsomagolva a kapszulaház, így még kedvezőbb áron hozzájuthat az, akinek szimpatikus ez a megoldás.

A CAPSULOVE versenyelőnyei:

1. Moduláris előregyártás és szabványos gyártás, javítva ezzel a működési hatékonyságot és megoldva a helyszíni problémákat.

2. Egyszerű alapozás, lehetőség a korlátlan terep kihasználására, mélyen a festői hátországban.

3. Ökológiai és környezetvédelmi szempontok figyelembevétele az egész beépítés és bontás során, minimalizálva a fű és fa pusztítását.

4. Rendkívül alacsony energiafogyasztás, környezeti kibocsátás és nulla környezetszennyezés.

5. Mozgathatóság, helyben emelhetőség, kényelem és gyorsaság csomagolásban és elfoglalásban.

6. Fémváz, alumínium panel, beépített fürdőszoba, üreges Low-e edzett üveg biztosítása.

7. Rengés, szél, hideg, hőszigetelés, nedvesség, korrózió, tűz és vízállóság biztosítása.

A modern lakossági megoldások globálissá válnak.

Az egyedi tervezésű és kiváló teljesítményű CAPSULOVE mobilházat számos országba sikeresen exportálták, modern életmegoldásokat kínálva a globális fogyasztók számára.

A CAPSULOVE - Space Module Mobile House - egyfajta mobil lakóhely, amely űrmodul technológiát használ, és rendelkezik az intelligencia, a környezetvédelem és az energiatakarékosság jellemzőivel. Nagy szilárdságú és könnyű anyagokat használ, így a ház jó szeizmikus ellenállással és tartóssággal rendelkezik.

Ugyanakkor az űrkapszula mobilház belső térkialakítása ésszerű, világos funkcionális övezetekkel, lehetővé téve a lakók számára, hogy korlátozott helyen is kényelmes életet élhessenek.

A nemzetközi piacon ez a modern lakossági megoldás nagy figyelmet és fogadtatást kapott.

A CAPSULOVE Space Module mobilházat sikeresen exportálták több országba és régióba, például az Egyesült Államokba, Kanadába, Ausztráliába és Új-Zélandra, így a helyi fogyasztók új életélményt kapnak.

A CAPSULOVE egy ingatlanfejlesztésre szakosodott vállalat, jövőorientált gondolkodásmóddal. A jelenlegi ingatlanpiaci trendeknek megfelelően új, változó formába növekszünk, és ígéretünk szerint a jövőben egy nagyszabású, élvonalbeli szállodai típusú glamping telephellyé és élvonalbeli, második otthoni vállalkozássá fejlődik.

Nem kell félni a környezettől, nem kell félni a széltől és az esőtől, ez nem csak otthon, hanem szálloda, vagy iroda, személyes használatra, vagy befektetésre a legjobb választás.

Okos Kapszulaház - A Jövő Kényelme a Jelenben!

Bevezetés:
Ismerje meg a CAPSULOVE okosotthonokat, ahol az ajtót megnyitjuk az Ön számára, hogy belekóstolhasson a jövő kényelmébe! A CAPSULOVE modellek nem csupán hagyományos otthonoknál intelligensebb és hatékonyabb életmódot kínálnak, hanem az életét is jobbá, könnyebbé és fenntarthatóbbá teszik.

Kapszulaház konfiguráció:
A kapszulaházakat különböző felszereltségekkel és extra funkciókkal rendelheti meg, hasonlóan egy autó rendelés konfigurációjához. Több gyártó és modellválaszték áll rendelkezésre, például egy 38m²-es kapszulaház 19 millió forinttól, egészen 39 millió forintig, a Full luxus kivitelig terjedő árkategóriában. Ezek a modellek már az 5*-os szállodák minőségi szintjét is elérhetik.

Fenntarthatóság:
A CAPSULOVE kiemelten fontosnak tartja a környezet tiszteletben tartását. A megújuló energiaforrásokon alapuló intelligens energiagazdálkodás segíti az energiamegtakarítást és a szénlábnyom csökkentését.

Okos Tervezés:
A kapszulaházak minden modelljében az intelligens technológiák és a modern dizájn tökéletes harmóniája jelenik meg, támogatva az otthoni automatizálási, energiahatékonysági és biztonsági szempontokat.

Mobil Alkalmazásos Vezérlés:
A Capsule Smart Home lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel vagy néhány kattintással vezérelje otthonát mobiltelefonjáról vagy táblagépéről. A lámpáktól kezdve a fűtési/hűtési rendszerekig és a biztonsági kamerákig mindent könnyedén kezelhet.

Biztonság:
A kapszula Smart Home elsődleges prioritása a család és a vagyon biztonsága. Az intelligens biztonsági kamerák, riasztórendszerek és automatikus zárfunkciók biztosítják otthona biztonságát.

Okos Életmód:
A kapszula energiamegtakarítást, kényelmet és együtt szórakozást kínál, lehetővé téve zenék lejátszását, fények színezését vagy szobahőmérséklet beállítását bármikor.

Megtakarítás:
A SPACE CAPSULE házzal csökkentse energiaköltségeit, mivel az intelligens energiagazdálkodás minimalizálja a szükségtelen energiafelhasználást.

Az előregyártott háziparnak egyik innovációs gyáraként az új technológiát, az új anyagokat és a modern dizájnt kombináljuk.

Cégünk szabályai az innováció és a prémium minőség.

A kiváló tervezés a legnagyobb érték cégünk számára.

Több éves fejlesztéssel számos kreatív fejlesztést végeztünk az integrált házrendszeren, és az úgynevezett panelházrendszeren, hogy megfeleljünk a világ minden tájáról érkező vevői igényeknek. Számos projektet végrehajtottunk, és jó hírnevet szereztünk az ügyfeleink és partnereink körében.

A modern életet élő emberek számára sokféle terméket gyártunk:

Előregyártott ház: egyszerű telepítés, modern megjelenés az emberek életszükségleteinek kielégítésére. Hordozható, divatos, modern SPACE CAPSULE, amely vonzza a tekintetet.

"Csendes doboz": a CAPSULOVE termékekben mindenki a maga módján beszélhet, nevethet, ez a legjobb hely a saját munkájához, pihenéséhez, vagy olvasásához.

Egy modern SPACE CAPSULE, amely úgy néz ki, mintha egy építészeti magazin oldalairól származna.

Több mint egy évtizedes álomházak építési tapasztalatával termékünk nagyszerű választás, ha életre szeretné kelteni ideális modern mobilházát. 

Költséghatékony és kreatív, valamint energiahatékony.

Ezek az előregyártott házak maximalizálják a kényelmet. Egy ilyen házba belépve tágas, barátságos hangulatú tereket, a kilátást legjobban kihasználó alaprajzokat, környezetbarát anyagokat, és elegáns bútorokat találhat.

Az előregyártott házak tehát gyárban készülnek, majd előre megépített részben szállítják az Ön otthoni építési területére. A CAPSULOVE mobilházak, paneles fal, tető - és padlóelemekből állnak, hogy felgyorsítsák, és egyszerűsítsék az új nyaralója építési folyamatát.

Termékleírás:

Különböző modelleink, a legnépszerűbb integrált nyaralóink, tele a tudomány és a technológia érzékével. Nagy szilárdságú, földrengésálló acélszerkezetből, és vízálló lapos alumínium burkolatból készült. Egyedülálló, 270°-os panorámás, padlótól a mennyezetig érő ablakkal rendelkezik, ahol megtekintheti a tájat, úgy aludhat, mintha nulla távolságban érintené meg a természetet. 

A belső dekoráció luxus hatású, akár egy high-end szállodai szoba, felszerelve intelligens vezérlőrendszerrel, világítási rendszerrel, audiorendszerrel, és még sok más lehetőséggel, hogy kényelmes és hangulatos környezetet biztosítson.

A szigetelés állítható a különböző éghajlatokhoz és hőmérsékletekhez, megfelel minden extrém környezeti éghajlatnak, akár még sivatagban, vagy a hó fedte hideg hegyekben is komfortosan használható. 

MInt fentebb már említettük, vannak modellek, amik szétszedhető változatban is megrendelhetők. Amelyik típust nem lehet szétszedni méreténél fogva, azokat teljesen összeszereljük a gyárban, és egy 40 láb hosszú, lapos állványos konténerben szállítjuk. Amikor megérkezik a helyszínre, egy darura lesz szükség, amely felhelyezi az alapra. Az alapozás lehet betontuskó, talajcsavar, acél vagy bármely más típusú, az alapozáshoz rajzokat adunk. 

Számos különböző helyszínen alkalmazható, mint például egy festői táj, kemping, kert, hátsó udvar, pláza, promóciós tevékenység, rendezvények, irodának, nyaralónak, stb.

Más helyszinekre is könnyen áthelyezhető, amíg a szállítási feltételek megengedik. A divattal és a modernizációval is kombinálható, épp úgy mint egy űrhajó.

Tapasztalja meg a jövő kényelmét most a Capsule Smart Home segítségével, ahol minden otthoni elem az Ön irányítása alatt áll.

U alakú Space Capsule

Lépjen be a fenntartható életmód világába!

További érdekes videók a CAPSULOVE Youtube csatornánkon itt megtekinthetők:

Kérjed részletes műszaki tartalom és árakkal kapcsolatos tájékoztatónkat az info@keszmobilhazak.hu címünkön.

Kp Sales House Kft
Bemutatóterem: 2316. Tököl, Vince Tanya (ügyfélszolgálati iroda)
Ügyfél referens: Horváth Zsolt
Email:info@keszmobilhazak.hu
Telefonszám: +36 / 70 353 5383
Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak