Rendszeresen éves jelentéseket adunk az adott évben, a családi házak építési költségeiről, és most is megteszünk mindent, hogy bemutassuk a 2023-as év aktuális helyzetét. 

Az elmúlt 23 évben egyre nagyobb árakról számoltunk be, de remélhetőleg 2023-ban elértük azt a pontot, ahol az árak stabilizálódnak, és egyelőre nem várható további növekedés. Természetesen előre nem láthatóak olyan tényezők, mint például újabb háború vagy egy Covidhoz hasonló helyzet. Az építőipar teljesítménye visszaesett a leállt állami projektek miatt, ezért a gyáraknak kell gondolkodniuk azon, hogy az energia- és egyéb költségemeléseket teljes egészében a vevőre hárítsák-e, vagy részben saját költségként vállalják azokat.

Ha már a cikk címe a "Családi ház építési árak 2023", akkor beszéljünk az építési költségekről. 

Cégünk fafödémekből, ragasztott falemezekből és tűzálló horganyzott acélszerkezetekből álló házakat gyárt és épít. Az első két technológiai árai megegyeznek egymással, míg a STEICO BIO rétegrenddel ellátott házak árai 15%-kal magasabb félkészen, és 10%-kal magasabb kulcsrakészen.

Több készültségi szint rendelhető a PuzzleHome nevű családi házainkból és modulházainkból. Az árak nem tartalmazzák a területkilakítási költségeket, és a falakkal határolt alapterületre vonatkoznak. Az alapozást nem szerepeltetjük, mivel az jelentős mértékben változhat terület és többméteres szintkülönbség esetén. A bemutatott gyártási és kivitelezési árak a 100 négyzetméter feletti családi házakra vonatkoznak.

  • PuzzleHome vállalati vázszerkezeteket gyárt és szerel be.
    Az árak Magyarország területére vonatkoznak, és a szállítást is tartalmazzák.
    A fa- és acélszerkezetes készházak falszerkezetének és tetőszerkezetének vázszerkezete négyzetméterenként 88-115 ezer forintba kerül.
    A PuzzleHome BIO STEICO készházak vázszerkezete, amely magában foglalja a falszerkezetet és a tetőszerkezetet, négyméterenként 100-132 ezer forintig.

Szerkezetkész készültség: 

A fa- és acélszerkezetes készházak esetén a vázszerkezet gyártása, a külső falak palánkolása, a helyszínre szállítás, az összeszerelés, a tetőlécezés, a tetőfedés és a bádogozás négyzetméterenként 170-195 ezer forintba. kerül. 

A fa- és acélszerkezetes készházak esetén a vázszerkezet gyártása, a külső falak palánkolása, a helyszínre szállítás, az összeszerelés, a tetőlécezés, a tetőfedés, a bádogozás, valamint az összes külső nyílászáró és belső kétoldali palánkolás és a BIO hőszigetelés, valamint az álmennyezeti rendszer és annak BIO hőszigetelése négyzetméterenként 260-290 ezer forintba kerül. 

A félkész készültséghez hozzá kell adni a külső kulcsrakész állapotot (amelyből hiányzik a gépészet- és villany, burkolás, festés, beltéri ajtók és esztrich) a PuzzleHome fa- és acélszerkezetes készházak esetén a következő árak érvényesek:

A vázszerkezet gyártása, külső falak palánkolása, helyszínre szállítás, összeszerelés, tetőlécezés, tetőfedés, bádogozás, összes külső nyílászáró és belső kétoldali palánkolás, BIO hőszigetelés, álmennyezeti rendszer és annak BIO hőszigetelése, valamint a külső hőszigetelt vakolatrendszer négyzetméterenként 300-350 ezer forintba kerül.

A STEICO BIO ragasztott faszerkezetű PuzzleHome készházak esetén a félkész készültségi szinthez hozzá kell adni a külső kulcsrakész állapotot (amely magában foglalja a gépészet- és ajtónyszerelést, burkolást, festést, beltéri ajtót és esztrich hiányzik) a következő árak érvényesek: A vázszerkezet gyártása, külső falak palánkolása, helyszínre szállítás, összeszerelés, tetőlécezés, tetőfedés, bádogozás, összes külső nyílászáró és belső kétoldali palánkolás, BIO hőszigetelés, álmennyezeti rendszer és annak BIO hőszigetelése négyzetméterenként 340-380 ezer forintba kerül.

A PuzzleHome fa- és acélszerkezetes készházak ára 500-530 ezer forint négyzetméterenként. A STEICO BIO ragasztott faszerkezetű készházak kulcsrakészen pedig 560-600 ezer forint négyzetméterenként.

Cégünk MAKÉSZ tag, valamint MAKÉSZ és ÉVOSZ védjeggyel rendelkezik, továbbá részt vettünk a Solar Decathlon európai versenyén a Pécsi Egyetemmel és a Németh Fa Kft-vel, ahol egy díjat is elnyertünk közös épületünkkel.

Ha árajánlatot szeretne kérni saját tervére vagy típusterveinkre, kérjük a kapcsolat menüben keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

Kp Sales House Kft
Bemutatóterem: 2316. Tököl, Vince Tanya (ügyfélszolgálati iroda)
Ügyfél referens: Horváth Zsolt
Email:info@keszmobilhazak.hu
Telefonszám: +36 / 70 353 5383
Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak