Moduláris építkezés, mint az építőipar fejlődésének új szakasza.

A moduláris elemekből megalkotott családi házaink a PuzzleHome ház fantázianevet kaptak. A Puzzle játékhoz hasonlóan több elemből lehet házainkat összerakni azzal a különbséggel, hogy itt akár 30 különböző ház elemből akár több száz féle méretű és elrendezésű házat lehet kialakítani a 18 m2-es pici garzon háztól a több száz négyzetméteres luxus villákig.

A PuzzleHome házaink egyedülálló technológiát fejlesztett ki és valósított meg a moduláris szerkezetek összeszerelésére.

GYÁRTÁS MINŐSÉGELLENŐRZÉSE. SZÁLLÍTÁSI ÉS TELEPÍTÉSI TECHNOLÓGIA

• Moduljaink gyártóüzemben, szerelősoros technológiával készülnek, kizárva a külső tényezők hatását. 

A gyártási folyamat lépésről lépésre történő minőségellenőrzéssel történik. 

A modulokat készen szállítjuk, anélkül, hogy a dekoráció sérülne. A telepítés nem tart tovább 2-5 napnál. (Attól függ mekkora az épület mérete.)

• Projektjeink modern építészete átgondolt belső kialakítással, ergonómiával és kényelemmel párosul. Az univerzális homlokzati megoldásoknak köszönhetően a PuzzleHome házaink szervesen illeszkedik bármilyen tájba. Az innovatív design hangsúlyozza a tulajdonos progresszív stílusát.

INNOVATÍV GYÁRI GYÁRTÁSI TECHNOLÓGIÁK

• Projektjeink magas színvonalának megőrzése érdekében folyamatos intézkedéseket teszünk a munkafolyamatok optimalizálására. Az új anyagok kiválasztása és tesztelése folyamatban van. A berendezések és a technológia fejlesztése folyamatban van. Nagy figyelmet fordítunk az innovációkra az energiahatékony tervezés területén.

Megosztjuk a téziseket:
-  A moduláris előregyártott kivitelezés az, amikor az építkezés nem a nyílt területen, hanem az üzemben készül.

Drasztikusan módosítja az építkezési munkálatokat.

Elsősorban a személyzet az üzemben dolgozik:
-  Az építőktől az ipari gyári munkásokig.
-  A műhelyben könnyebb megszervezni a műszaki felügyeletet, az időjárási tényezők hatása nincs befolyással a munkálatokra és ennek megfelelően a legrövidebb munkaidő biztosítható.
-  A moduláris építkezés alatt az  "ingatlanok" az üzemben készülnek, melyet a tulajdonosa, akár végig nyomon követhet, amíg a végső felhasználási területre nem költözik a már elkészült épület.

Cégünk olyan kiemelten energiatakarékos családi ház építéssel is foglalkozik, melyhez nem szükséges beton alapozást készíteni,

sőt nem szükséges saját telekkel sem rendelkezni, mert egy bérelhető telken is el lehet azt helyezni és később át lehet telepíteni.

Sőt a legjobb, hogy tervező sem kell, mert mi mindent előre megalkottunk és kitaláltunk. Az idő pénz, így mindenkinek ez a legjobb választás.

PRÉMIUM PuzzleHome moduláris ház 3D képe:

Tehát láthatjuk, hogy a falak-, födém- és padló hőszigetelése mindkét esetben túlteljesíti a 2021-es családi házas előírásokat is.

A PRÉMIUM PuzzleHome “AA+” energetikai besorolást teljesíti. A PRÉMIUM hybrid PuzzleHome “AA++” energetikai besorolással rendelkezik és teljesen nulla külső energia igényű, azaz teljesen aktív ház.

Az ablakok mindkét felszereltségnél VEKA, 82 mm-es 6 rétegű profilból, 3 rétegű üvegezéssel készülnek, annyi különbséggel, hogy a Prémium 22 féle, míg a LITE verzió tulajdonosok 5 választható ablak keret színből választhatnak.

A Prémium házak fűtése elektromos fűtőpanel, plusz hűtő és fűtő inverteres klímaberendezés, mindkettő távfelügyelettel ellátva. A Lite verzióban vagy távfelügyelettel ellátott klíma, vagy elektromos fűtőpanelek kerülnek beépítésre.

A prémium ház burkolatai 7500, míg a Lite és Basic verzió esetben 4500 forintos áron kalkuláltak.

A külső falburkolat és a padlószerkezet a Prémium és a Lite verzió esetében is GlasrocX lapokkal, mely a magyar és az európai piacon is egy egyedülálló anyag, hiszen tűzálló, vízálló, ugyanakkor igen komoly statikai paraméterekkel rendelkezik.

A különbség annyi, hogy a Prémium padló két rétegű lépéshang gátlóval ellátott lap, addig a Lite házban egy rétegű lap található, a falakon is hasonló a helyzet, a Prémium két réteget, a Lite egy réteget kap a Habito lapokból.

A pergola nem ház része, külön díjazás ellenében megrendelhető.

Kp Sales House Kft
Bemutatóterem: 2316. Tököl, Vince Tanya (ügyfélszolgálati iroda)
Ügyfél referens: Horváth Zsolt
Email:info@keszmobilhazak.hu
Telefonszám: +36 / 70 353 5383
Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak