A címben felsorolt településeken azt tapasztaljuk, hogy a helyi ingatlan árakhoz igazodó kivitelezési áron vállalják a családi ház építését a helyi vállalkozók. Így egy négyzetméter közepes műszaki színvonalú családi ház bruttó ára 650-750 ezer forint, míg a prémium családi házak 750-850 ezer forintos négyzetméter ár körül alakulnak 2021. évben.

Érden, Törökbálinton, Budaörsön és környékén tapasztalható családi ház építés árak nagyon magasak a legtöbb kivitelező esetében.

Amennyiben Érden, Budaörsön, Törökbálinton, vagy Diósd településeken, vagy a 25 km-es környékben szeretnének családi házat építtetni, akkor keressék a cégünket, mert nálunk a kulcsrakész, kiemelten energiatakarékos családi házak bruttó négyzetméter ára 2022-es kezdéssel és átadással alapozással együtt 440-490 ezer Ft / m2 prémium kategória esetén. Amennyiben nulla energia rezsiköltséggel üzemelő családi házat szeretnének építtetni, akkor 500-550 ezer forint/m2 árral kell kalkulálni.

Családi házaink rövid határidővel, prémium minőségben készülnek. Kulcsrakész családi házaink átadása Érd környékén korlátozott számban még 2022. tavaszi határidővel megrendelhetőek. A Kp Sales House Kft a tervezéstől a kulcsátadásig minden munkafázist elvégez, így Önnek csak a tervezéssel van munkája, mégpedig az, hogy a mérnökünk számára elmondja, hogy mit szeretne és a munkáit véleményezze. A tervezési költség a kiviteli terveket is beleértve, a statikai számításokkal együtt 50% kedvezménnyel vállaljuk, ha a cégünk építi a családi házat.

Cégünk Budapesten, Tökölön és Héhalom településeken rendelkezik telephellyel.

AKp Sales House Kft pénzügyileg kiemelten megbízható, melyet 3 különböző pénzügyi cégminősítő is minősített. A Bisnode nemzetközi cégminősítő AA GOLD, míg az Opten A kategóriás cégként tartja számon a vállalkozásunkat, míg a Coface nemzetközi minősítő cég kiváló KKV „Excellent SME” tanúsítványt adott a cégünknek.

Kp Sales House Kft
Bemutatóterem: 2316. Tököl, Vince Tanya (ügyfélszolgálati iroda)
Ügyfél referens: Horváth Zsolt
Email:info@keszmobilhazak.hu
Telefonszám: +36 / 70 353 5383
Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak