Egy modern lakás vásárlására kínálunk Önnek ajánlatot.

Otthonainkban, még a legkisebbekben sem lesz az a benyomása, mintha mobilban vagy nyaralóban lenne. Otthonaink stabilitása egy magasabb kategóriájú szállodai szoba kényelmét kelti. Az ergonómikus kialakításnak köszönhetően soha nem érzi úgy, hogy viszonylag kis helyen tartózkodik.

A ház birtoklása még soha nem volt ilyen egyszerű.

A gyárban eltöltött időnk az előregyártási folyamat során jelentősen, több mint 70%-kal csökkenti a hagyományos házépítési eljárás során elvégzendő munka mennyiségét és jelentősen, akár 65%-kal csökkenti a házépítés költségeit.

A moduláris építés a világ egyik legdinamikusabban fejlődő piaca. Büszkén mutatjuk be Önnek a Kész Mobilházakat – egy olyan céget, amely új minőséget állít fel a moduláris rendszerekben. 

Függetlenül attól, hogy mire van szüksége – szállodára, irodaházra vagy lakóotthonra, mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy megoldásaink kielégítsék az Ön igényeit.

A padlórétegek a következőkkel kezdődnek: 20 cm-es építőgerendák, 20 cm-es kőzetgyapot szigetelés, légáteresztő fólia, OSB, lépéshanggátlás (hungarocell vagy polisztirol padlófűtési rendszerrel kiegészítő opcióként) és tűzálló lemez, amelyre a végleges burkolatréteg kerülhet.

A villanyszerelés kivitelezését az ár tartalmazza. A szigetelési paramétereket a tervezővel és a helyi főépítésszel egyeztetjük. Megvannak a saját tervezési feltételezéseink, amelyeket a tervezési szakaszban felhasználunk.

A falak megerősített RIDURO vagy GlasrocX gipszkartonnal, légáteresztő fóliával, kőzetgyapot töltettel, MFP lemezzel, szélálló membránnal, szükség esetén további szigetelőréteggel és a vakolt szerkezet megemelésével készülnek. Az összes modul között 8 cm széles tágulási hézagot alkalmazunk. Az akusztikára ezáltal nagyon pozitív hatással vannak.

Alapfelszereltségként kínálunk magasabb osztályú PVC dupla illetve tripla üvegezésű ablakokat ( alumínium ablakok opcióként). Kétrészes eltolható erkélyablakok. A lakás felső részén egy nem nyitható ablak + nyitott /billenő ablak. Alumínium bejárati ajtó vagy egyéb egyeztetés után.

Gyári körülmények között gyártott pontosság, minőségellenőrzés a gyártás minden szakaszában, szakképzett munkatársak minden területen, rövid rendelés-teljesítési idő különbözteti meg kínálatunkat a többi versenytársak közül.

Az alsó lakásmodulnak a ház hátsó részében van egy kijárata a kertbe. A felső modulhoz egy további 6,5 m2-es erkély tartozik. 

A második lehetőség szerint egy két egységből álló ház két kisebb lakásra osztható. A modulok felépítése acélvázra épül. A falszerkezet C24-es faanyagból készült.

Technológiáink esetében nincs szükség hagyományos alaplapra, csak a lábakra, illetve talajcsavar technológiára, amelyekre a modul kerül, ami jelentősen csökkenti a földmunkák költségeit. Az alapok helyét és méretét mindig a projekttel együtt szállítjuk.

A fejlesztő által épített lakómodul tömege körülbelül 15 tonna.

Tekintse meg az épület belső kialakításának lehetőségeit.

Megosztásokat köszönjük!

Kövesse csatornáinkat az aktuális híreink miatt:

Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak/

Instagram: https://www.instagram.com/mobilhazak/

Youtube: https://www.youtube.com/c/keszmobilhazak

Zárt csoport: https://www.facebook.com/groups/keszhazak/members/

Kp Sales House Kft
Bemutatóterem: 2316. Tököl, Vince Tanya (ügyfélszolgálati iroda)
Ügyfél referens: Horváth Zsolt
Email:info@keszmobilhazak.hu
Telefonszám: +36 / 70 353 5383
Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak