Az alábbi bejegyzésben bemutatjuk a Balaton 157 elnevezésű családi ház típusát, mely egy energiatakarékos favázas típusú, készház.

A favázszerkezetes házak CNC vezérelt modern gépsoron készülnek, a felhasznált faanyag pedig hossztoldott szárított, fenntartható erdőgazdálkodásból származik.

A falakban és a külső oldalon elhelyezett hőszigetelés tiszta fenyőfából készül, összesen 30 cm farost szigetelést alkalmazunk. A belső hőszigetelés befújásos technológiával készül, biztosítva a teljes kitöltést és az állandó hőmérsékletet.

A farost hőszigetelés hasonló paraméterekkel rendelkezik, mint a szálas kőzetgyapot, de háromszor jobban teljesít hőtárolás terén, így nyáron csak a nagy üvegfelülettel rendelkező nappalit kell hűteni.

Az épület fal- és tetőszerkezetét gyárban, méretpontos sablonokban készítik, valamint a karton, OSB vagy GlasrocX palánkolást és párafékezést is üzemi körülmények között félautomata gépekkel végezzük. Az üzemi szerelésnél a méretpontosság és az állandó ellenőrzés biztosítja a minőséget.

Az üzemben 8-10 nap alatt elkészül az összes fal- és tetőszerkezet, és egy 100 m2-es házat a helyszínen 3-4 munkanap alatt összeállítanak.

Az építés során kiemelt figyelmet fordítanak az egészségre ártalmatlan anyagokra, a hazai alapanyagokra és a karbonsemlegességre, ami nulla vagy nulla közeli rezsiköltséget eredményez minden épületben.

A jobb oldali kép a terv volt, a bal oldali pedig a valóság, 3 évvel az átadás után készített fotón.

A nyílászárók beszerelését is gyárban végzik, így a munkafolyamat a falak felállításával együtt valósul meg.

Minden épületszerkezet ETA vagy NMÉ dokumentummal rendelkezik, és a cég MAKÉSZ és ÉVOSZ tag, MAKÉSZ védjeggyel.

Egy téli kép a Balaton 157 típusterv alapján épített családi házunk megvalósult állapotáról:

Amennyiben kiemelten energiatakarékos, egészséges és fenntartható családi házat szeretne, a tervezéstől kezdve a felépítésig, akár vázkészen, külső kulcsrakészen vagy akár teljesen kulcsrakészen, forduljon hozzánk!

A bemutatott családi ház alaprajzát az építészterven tekintheti meg:

2024. március hónapban extra akciót kínálunk a Balaton 157 típusú családi ház vázszerkezetére az egész Magyarországon, mindössze 15,99 millió forintért, mely magában foglalja az anyagot, a szállítást és a szerelést is, az összes külső és belső fallal együtt, az áfát is tartalmazza! 

Kp Sales House Kft
Bemutatóterem: 2316. Tököl, Vince Tanya (ügyfélszolgálati iroda)
Ügyfél referens: Horváth Zsolt
Email:info@keszmobilhazak.hu
Telefonszám: +36 / 70 353 5383
Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak