Most nem a technológiánkról, a hőszigetelés és fenntarthatóság fontosságáról szeretnénk pár gondololatot írni, hanem egy teljesen más, de mégis idevágó nagyon fontos dologról. A Bizalomról.

Nagy öröm számunkra, hogy Veled/Veletek együttműködve olyan remek projekteken dolgozhatunk, ahol nemcsak az épületek, hanem a közöttünk kialakuló bizalom is emelkedik. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy minden egyes projekt számunkra nem csupán munka, hanem lehetőség arra, hogy együtt építsük a megbízhatóság alapjait.

Az együttműködés és a bizalom kialakításában számíthatsz ránk. Mindig elkötelezettek vagyunk abban, hogy megértsük az igényeidet és nyitottak vagyunk a tiszta kommunikációra. Az átláthatóság számunkra alapvető fontosságú, és mindig készek vagyunk minden részletet tisztázni a számodra.

Nem csupán kivitelezőként tekintünk Rád, hanem partnerként és barátként. A célunk az, hogy ne csak az építkezés ideje alatt, hanem utána is megmaradjon a jó kapcsolatunk. Az elégedett ügyfeleink számunkra nemcsak üzleti kapcsolatok, hanem sok esetben valódi barátok is lesznek. Nem ritka, hogy mi inkább egy hétvégi közös ebédre, borozgatásra, beszélgetésre járunk vissza szívesebben, mint garanciális hibákat javítani.

Nagyon hálásak vagyunk az eddigi bizalmatokért és a lehetőségért, hogy együtt valósíthattuk meg az álmaitokat. Bízunk benne, hogy jövőbeli Kedves Ügyfeleinkkel is, ez az együttműködés nemcsak szuper eredményeket hoz, de tartós és értékes kapcsolatokat is teremt!

Köszönjük, hogy minket választottál, és alig várjuk, hogy együttműködhessünk és új kihívásokat vegyünk fel!

Szeretettel,

Kész Mobilházak csapata. 

Kp Sales House Kft
Bemutatóterem: 2316. Tököl, Vince Tanya (ügyfélszolgálati iroda)
Ügyfél referens: Horváth Zsolt
Email:info@keszmobilhazak.hu
Telefonszám: +36 / 70 353 5383
Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak