Az újonnan épített, energiatakarékos családi házak Magyarországon számos előnnyel járnak. Az árak tekintetében kiemelkedik, hogy egy ilyen modern ház felépítése hasonló költségeket igényelhet, mint egy azonos méretű lakás vásárlása.

Ezen felül, egyes településeken jóval kedvezőbb áron lehet új családi házat építeni, mint amennyibe egy panel- vagy tégla lakás kerülne. A telek árával együtt számolva is még mindig gazdaságosabb lehet a családi ház, melynek rezsiköltsége akár az egyharmada vagy az egynegyede is lehet egy hasonló méretű lakáshoz képest.

A frissen épült házak környezettudatos és fenntartható építőanyagokat felhasználva egészséges környezetet biztosítanak, ami a régi lakásoknál nehezebben érhető el. Emellett hosszú távon a karbantartási költségek is kedvezőbbek lehetnek, mivel az új házaknak még hosszú ideig megmarad az újszerűségük, míg a régi lakások esetében komolyabb felújításokra lehet szükség.

A használt lakások átlagos négyzetméterára országosan 2023-ban 560 ezer forint volt, de egyes városokban, például Veszprémben, Debrecenben és Érden, ennél magasabb árak is előfordultak. A panellakások ára extrém magas, és a használt családi házak árai városoktól távol eső falvakban alacsonyabbak.

A jelenlegi kínálatunkban prémium kivitelezésű, kulcsrakész, környezettudatos és alacsony rezsiköltségű családi házépítéseket vállalunk 500-620 ezer forintos ár közötti négyzetméteráron. Emellett félkész vagy emelt szintű kivitelezéssel és a "szereld magad" akciókkal akár további megtakarítások is elérhetők, amennyiben helyi kivitelezőkkel vagy ismerősök segítségével szervezik meg az egyes munkafázisokat.

Fontos hangsúlyozni, hogy rendkívül olcsóknak tűnő hirdetések esetén fenntartásokkal kell kezelni azokat, mivel gyakran alacsony minőségű anyagokkal és gyenge műszaki tartalommal rendelkeznek, ami hosszú távon magasabb karbantartási és rezsi költségeket eredményezhet.

Az árversenyben való részvételre buzdítunk, ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy az alacsony négyzetméterárral hirdetett házak esetén óvatosnak kell lenni. Általában ezek a kínálatok silány anyagokból és gyenge szigetelésből adódóan lehetnek olcsóbbak, azonban hosszú távon jelentős pénzügyi kompromisszumokkal járhatnak.

EnergyFriendHome kulcsrakész családi ház

A panellakások kimagasló árai és a használt családi házak drágulása számos városban rávilágítanak arra, hogy az új építésű, energiatakarékos házakban rejlő lehetőségeket érdemes mérlegelni. Egy modern, környezettudatos családi ház nemcsak gazdaságosabb lehet a hosszú távon, hanem a magasabb életminőséget és az alacsonyabb rezsiköltséget is biztosítja.

Végső soron, az építkezés és lakásvásárlás döntését mindig jól át kell gondolni, figyelembe véve az egyedi igényeket, a költségvetést és a hosszú távú kilátásokat.

Ügyfeleink számára minőségi és fenntartható otthonok kialakítását kínáljuk, hozzájárulva ezzel a komfortos és modern életmódhoz.

Az üzleti kapcsolatainkat erősítendő, társaságunk büszkén hirdeti tagságát az ÉVOSZ-nál és a MAKÉSZ-nál, valamint a MAKÉSZ védjegyét is viseli. Ezen kívül, független nemzetközi pénzügyi minősítők, mint a D&B, GOLD AAA minősítéssel elismerték vállalkozásunkat, ami éveken át bizonyítja pénzügyi stabilitásunkat és megbízhatóságunkat. Az ilyen minősítések hozzájárulnak ügyfeleink bizalmának megerősítéséhez és elkötelezettségünkhöz a magas színvonalú szolgáltatások és termékek nyújtása mellett.

Kp Sales House Kft
Bemutatóterem: 2316. Tököl, Vince Tanya (ügyfélszolgálati iroda)
Ügyfél referens: Horváth Zsolt
Email:info@keszmobilhazak.hu
Telefonszám: +36 / 70 353 5383
Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak