A PuzzleHome családi ház Pest megyében található, és az alapozástól a kulcsrakész állapotig minden munkafázist cégünk végezte. A közel nulla energiával működő, fenntartható otthon a nagyméretűségé ellenére egy idős házaspár otthonául szolgál.

Az épület ökológiai lábnyoma az építés és az élettartam során negatív, azaz legalább karbonsemleges.

A könnyűszerkezetes ház egy vékonyfalú acélszerkezettel készült, CNC vezérelt gépsorral előregyártva, így rendkívül méretpontos.

Az épület falain GlasrocX, belül Habito lap található, amelyek tűzállóak és páraállóak, a hőszigetelés pedig legalább 50%-kal hatékonyabb, mint a hagyományos falazóblokkok esetében. A tetőszerkezet hasonlóan acélszerkezetes, és akár 200 évig is eltarthat zárt környezetben.

A hőszigetelés fenntartható erdőgazdálkodásból származó STEICO fújt farostszigetelést használ, amely kiváló hőszigetelő és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Az épület fűtését és hűtését mennyezeti és padló hőleadással valósították meg, hőszivattyúval működve. Az árnyékolástechnika, a világítás és a hővisszanyeréses szellőztetés mind a környezettudatosságot és energiahatékonyságot szolgálják.

PuzzleHome acélszerkezetes fenntartható családi ház fotója vakolatszínezés előtt
Elkészült a vakolat színezése és a kertépítők is megvalósították a Megrendelők álmát

A külső nyílászárók műanyag VEKA profilból készültek, acélbetét merevítéssel és 3 rétegű üvegezéssel. A belső és külső párkányok gránitból készültek. Az épület arculati kialakításánál a rejtett ereszrendszert és alacsony hajlásszögű tetőt vették figyelembe a Megrendelő kérésére.

Készház majdnem készen, már csak a vakolat színezése van folyamatban és a füvesítési feladatok
Ezen a képen már elkészült a vakolat színezése és a kertépítés is

A házban nappali, konyha, kamra, gépészeti helyiség, három hálószoba, gardrób és fürdőszobák találhatók, külön fürdővel és WC-vel. A kertben moduláris szauna egység és beton medence helyezkedik el, amelyet levegős hőszivattyú fűt. Az egész otthon modern LED világítással és korszerű megoldásokkal rendelkezik, hogy minimalizálja az energiafelhasználást.

Beköltözés közbeni fotók a modern otthon belsejéből:

PuzzleHome könnyűszerkezetes ház nappali fotója a bejárat távlatából
Egy kép a könnyűszerkezetes házunk folyósójáról
Konyha és az étkező fotója bútorozás közben
Az egyik szoba költözés közbeni fotója
A PuzzleHome készház fürdőszobája kulcsrakész állapotban
Fotó a kulcsrakész WC helyiségekről:
2-es számú nagyméretű fürdőszoba fotói. A fürdőben padlófűtés és modern törölközőszárító is megtalálható.
Gépészeti helyiség képe. A bal oldalon a hőszivattyú fotója.

A rekreációs részben található egy moduláris szauna egység, mely külön épületburokban helyezkedik el. Ez a rész tartalmaz egy tusoló- és pihenőteret is, és szolgálja a medence kiszolgálását. A medence betonból készült, fűtését levegős hőszivattyú biztosítja, mely az otthon gépészeti rendszerével összhangban működik, és környezetbarát módon nyeri a szükséges energiát, 80%-át a környezetéből.

Az épületben nagy hangsúlyt fektettek a modern világításra, minden lámpa LED technológiával működik, hogy a lehető legkisebb energiabefektetéssel biztosítsa a megfelelő világítást. A hővisszanyerős szellőztető berendezések minden helyiségben a kidobott levegő hőmérsékletét használják fel a bejövő levegő előfűtésére vagy hűtésére, így minimalizálva az energiaveszteséget a szellőztetés során.

Festés kész

A külső nyílászárók mellett a belső terek is kialakítottak a kényelmet és esztétikát szem előtt tartva. A beltéri ajtók prémium MDF ajtók, CPL lapos frontokkal. Az arculati tervezésnél figyelembe vették a Megrendelő kérését, így rejtett ereszrendszert alkalmaztak, és az alacsony hajlásszögű tetőt rejtett vápacsatornával alakították ki.

Az épület három hálószobával, nappalival, konyhával, kamrával és gépészeti helyiséggel rendelkezik. Az egyik hálószobához külön gardrób is tartozik, és külön fürdőszoba és WC áll rendelkezésre. A másik nagyobb hálószobának szintén külön fürdőszobája és WC-je van. A kertkapcsolatos nappali és a konyha teret biztosít a családi együttlétekhez és kikapcsolódáshoz. Az egész otthon körültekintő tervezéssel és magas színvonalú anyagok felhasználásával készült, hogy a lakók kényelmét, környezettudatosságát és energiatakarékosságát egyaránt szolgálja.

A ház tervezése és kivitelezése során a PuzzleHome csapata kiemelt figyelmet fordított a modern kényelem, esztétika és környezettudatosság összehangolására. Az épület energiatakarékos megoldásai, fenntartható anyaghasználat és környezetbarát technológiák mind a tulajdonosok komfortját, mind pedig a környezetvédelmi szempontokat szolgálják.

Az épület alaprajza:

A nappali és konyha területén kívül, ahol a család együtt lehet, az épület külön hálószobákat, fürdőszobákat és egy kényelmes gardróbot is kínál. A belső terek praktikusan és esztétikusan vannak kialakítva, az átgondolt elrendezés és a magas minőségű anyagok együttesen teremtenek kellemes és funkcionalitást sugárzó otthont.

A külső terekre is nagy hangsúlyt fektettek. A kertben található moduláris szauna és a betonmedence együtt kiváló lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódásra és rekreációra. A medence fűtése energiatakarékos módon történik, összehangolva az otthon gépészeti rendszerével.

Kertépítés és medence készítés folyamatban – háttérben a moduláris szaunával
Elkészült a készház, a modul szauna és a medence is a kertépítéssel együtt

Az épület arculati kialakításában a Megrendelő igényeit maximálisan figyelembe vették. A rejtett ereszrendszer és az alacsony hajlásszögű tető modern megjelenést kölcsönöz az otthonnak, miközben funkcionalitása és kényelme is a fókuszban áll.

A PuzzleHome családi ház egy olyan otthont kínál, amely nemcsak esztétikailag vonzó, hanem környezettudatos és energiahatékony is. Az épület teljes élettartama során minimalizálja környezeti hatását, és a benne élők számára magas színvonalú életkörülményeket biztosít.

Egy ilyen szép és környezettudatos családi ház valóban vonzó lehet.

Az általuk kínált fenntartható megoldások és a modern technológiák alkalmazása lenyűgözőek.

Ha Ön is érdekelt egy ilyen gyönyörű családi házban, kérjük, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal, akik segítséget nyújthatnak a telekválasztásban és az építészeti tervezésben is.

Kp Sales House Kft
Bemutatóterem: 2316. Tököl, Vince Tanya (ügyfélszolgálati iroda)
Ügyfél referens: Horváth Zsolt
Email:info@keszmobilhazak.hu
Telefonszám: +36 / 70 353 5383
Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak