Az Energy Friend Home, PuzzleHome építési rendszere egy könnyűszerkezetes építési módot kínál, mely ÉMI minősítéssel és NMÉ Nemzeti Műszaki Értékeléssel rendelkezik. Az épület statikai vázszerkezete szárított, hossztoldott faszerkezetet, tűzi horganyzott acélszerkezetet, ragasztott favázas STEICO "I" Joist vázszerkezetet és moduláris házakat is magába foglalhat.

Az Energy Friend Home kiemelten energiatakarékos, lehetővé téve akár 3-4 szintes épületet is betonfödémmel. A rendszerből mobilházat, családi házat, garázst, irodaházat, szállodát és egyéb extrém elképzeléseket is kiviteleznek.

Az építés során keletkező hulladék minimális, és az energiaigény is alacsony. Az üzemeltetésnél hosszú távon minimális energiabefektetéssel üzemelnek a házak, sőt teljesen rezsiköltség mentes házakat is létrehoznak.

A rendszer gyorsan kivitelezhető, a falvastagságok pedig azonos szigetelési érték mellett kevesebb helyet foglalnak. A pénz- és energia-megtakarítások hosszú távon érezhetőek, különösen az energiaárak növekedésével. Az EnergyFriendHome és PuzzleHome rendszer kiváló tűz- és földrengésállóságot biztosít, és a gyors kivitelezés időjárástól független.

Az EnergyFriendHome és PuzzleHome rendszerrel megvalósított épületek gyors kivitelezése, száraz technológiával való megvalósítása, és a penészedés kizárása jelentős előnyökkel jár. A gyorsan épült hagyományos szerkezetű épületek gyakran hajlamosak penészesedésre, mivel sok vizet visznek be az építés során, és a falak nem tudnak megfelelően kiszáradni.

Egy átlagos ház energiaszámlájának jelentős megtakarítása is a rendszer előnyei között szerepel. Az energiahatékonyság révén hosszú távon minimalizálhatók az üzemeltetési költségek, és akár rezsiköltség mentes házak is kivitelezhetők.

Az EnergyFriendHome és PuzzleHome rendszer különleges alkalmazhatóságot mutat olyan helyeken, ahol más rendszerek nem tudnak megfelelni a követelményeknek, például extrém földrengés veszélyes területeken, extrém időjárási körülmények között, vagy ahol magas tűzvédelmi követelményeknek kell megfelelni.

A rendszer alkalmas meglévő épületek bővítésére, tetőterek beépítésére, és a könnyűszerkezetes kialakítás miatt súlya csupán a téglaépületek egytizede, lehetővé téve olyan helyeken is az alkalmazását, ahol más technológiák elérhetetlenek lennének.

Az EnergyFriendHome és PuzzleHome rendszer gyorsan és hatékonyan valósítja meg az építési terveket, kiszállítva méretre szabott profilokat szalagacélból. Az üzemben történő előkészítés lehetővé teszi, hogy az épület fal- és tetőelemei gyorsan és pontosan összeszerelhetők legyenek, szállításuk minimalizálva.

Egyedi igények alapján, a helyi építési szabályzatok és telekadottságok figyelembevételével, az EnergyFriendHome és PuzzleHome rendszer rugalmasan alkalmazkodik az ügyfél igényeihez, és széles körű tervkészítéstől kezdve az építés szakaszain keresztül egészen a kulcsrakész állapotig biztosítja a hatékony és megbízható megvalósítást.

A rendszer további előnyei közé tartozik a rugalmasság és a gyors helyszíni felállítás, amely időjárástól függetlenül kivitelezhető. Az acélszerkezet vagy faszerkezet építési elemei egyszerűen és gyorsan összeszerelhetők, és szállításuk minimalizálható, amely különösen fontos nagyobb távolságok esetén vagy nagyobb beruházásoknál.

Az EnergyFriendHome és PuzzleHome rendszerrel nemcsak időt és energiát takaríthatunk meg, hanem a hosszú távú költségmegtakarítások is jelentősek. Az energiahatékony házak és az alacsony üzemeltetési költségek hozzájárulnak ahhoz, hogy hosszú távon a rendszer használata pénzügyileg is előnyös legyen.

A rendszer alkalmazkodik az egyedi igényekhez, lehetővé téve passzív vagy aktív házak kivitelezését is, és a falvastagságok optimalizálásával a hasznos alapterület növelhető. Emellett tűzvédelmi és földrengésállósága kiemelkedő, hozzájárulva az épület biztonságához és tartósságához.

Az EnergyFriendHome és PuzzleHome rendszer egyszerű és hatékony választás lehet mindazoknak, akik gyors, energiatakarékos, és környezetbarát építési megoldásokat keresnek.

Az EnergyFriendHome és PuzzleHome rendszerrel kivitelezett épületek gyors helyszíni felállítása és rugalmassága ideális megoldást kínál mindenféle projekt számára. A digitális gyártmánytervek alapján elkészített méretre szabott profilok, a szalagacélból készült elemek precíz és hatékony gyártását teszik lehetővé. Az összeszerelés folyamata száraz technológiával történik, így nincs szükség kötési és száradási időkre, és az időjárási körülményektől is független.

A rendszer az acélszerkezet vagy faszerkezet súlyának minimálisra csökkentésével olyan helyeken is alkalmazható, ahol más építési módszerek nem lennének megvalósíthatók. Az EnergyFriendHome és PuzzleHome rendszer tűzvédelmi szempontból is kiemelkedő teljesítményt nyújt, és a földrengésállóságot tekintve is erős védelmet biztosít.

A szállítás hatékonyan megvalósítható, és akár nagyobb távolságokra is kiterjeszthető mobil üzemünkkel. Az építkezési idő jelentősen lerövidül, és az ügyfél egyedi igényeinek megfelelően tervezünk és kivitelezünk.

Az EnergyFriendHome és PuzzleHome rendszer nemcsak a jelenlegi pénzügyi megtakarításokat biztosítja, hanem hosszú távon is kifizetődő lehet. Az energiahatékony megoldások és alacsony üzemeltetési költségek révén a rendszer hozzájárul a fenntartható és környezetbarát építészet fejlődéséhez.

Az EnergyFriendHome és PuzzleHome rendszer további előnye, hogy alkalmazható olyan területeken, ahol más építési módszerek nem felelnének meg az adott követelményeknek. Extrém időjárási körülmények, magas vagy alacsony hőmérséklet tartomány, valamint 4 órás tűzvédelmi határérték követelmény esetén is hatékonyan alkalmazható.

Az építés során keletkező minimális hulladék, valamint a száraz technológia alkalmazása jelentősen csökkenti a környezeti terhelést. A rendszer teljes mértékben kizárja a penészedés lehetőségét, hozzájárulva az épületek hosszú távú egészségéhez és fenntarthatóságához.

Az EnergyFriendHome és PuzzleHome rendszer rugalmas választást kínál mindazoknak, akik modern, hatékony és környezetbarát építési megoldásokat keresnek. Az egyedi igények figyelembevételével tervezett és kivitelezett projektek révén a rendszer hozzájárul a fenntartható építészet és az energiatakarékos épületek terjedéséhez.

Az EnergyFriendHome és PuzzleHome rendszer további előnyeit kiemelhetjük a rendkívül gyors kivitelezésben, amely akár 30-40 nap alatt is kulcsrakész állapotot eredményezhet. Ez az idő minimalizálható, és a gyártó kapacitásától függően rugalmasan alakítható.

A rendszer száraz technológiával való megvalósítása további előnyt jelent, mivel nem igényel kötési és száradási időt. Ezáltal az építés folyamata időjárástól független, így az ütemterv könnyebben tartható.

Egyedülállóan alacsony energiaigénye és környezetbarát kivitelezési módszerei hozzájárulnak a pénzügyi megtakarításokhoz, és hosszú távon fenntartható, energiatakarékos otthonokat eredményeznek.

Kp Sales House Kft
Bemutatóterem: 2316. Tököl, Vince Tanya (ügyfélszolgálati iroda)
Ügyfél referens: Horváth Zsolt
Email:info@keszmobilhazak.hu
Telefonszám: +36 / 70 353 5383
Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak