Cégünk kibővített létszámmal indította meg az évet. Partner toborzásunk folyamatos jelenleg is. Olyan csapatokat várunk, melyek rendelkeznek kivitelezői tapasztalattal, de mégis egy sokkal gyorsabb és magasabb minőségibb megoldást keresnek.

Kezdő vállalkozásokat abban az esetben tudjuk támogatni,ha a vezetői tudják igazolni korábbi munkáit, vagyis referenciával rendelkeznek.

3 nap alatt ma már legyártjuk a gyártmányterv alapján elkészített acél vázszerkezetet. A helyszínen a teljes falszerkezetet, valamint tetőszerkezetet felállítjuk. Ha panelizált falakról beszélünk, melyben már a szigetelés és falburkolás is be van építve, a gyártástól számított 7 munkanap alatt megvalósulhat a helyszíni összeszerelés.

A lenti képen egy EnergyFriendHome családi ház látható, mely 13 munkanapja épül. (Az alapozás már elő volt készítve) Az eddigi állapot: elkészültek a falak, a tető vázszerkezete és lécezése, fóliázása, az ablakok beépítésre kerültek, az ereszcsatorna felszerelve, a belső hőszigetelés és a külső falak is teljes hőszigetelése elkészült.

Az egyoldali falak palánkolása és azok hőszigetelése, valamint a villamos és a víz alapszerelése. MGO (magnézium-oxid) lappal vannak borítva a külső falak.
Az MGO lap ütés és törésálló,valamint víz- és tűzálló anyag. 24cm-es vastagságú EUCELL helyezünk a külső falakra.
A mennyezetben 35 cm-es RockWool kőzetgyapot szigetelés és a falakban 10 cm kerül elhelyezésre.

Az összes tetőfedési munkálatok a belső gioszkartonozással és alapgépészeti munkák a 20. munkanapra elkészülnek. Az ablakok 6 légkamrás, 3 rétegű üvegezéssel készülnek és a falak teljes hőszigetelés vastagsága 34 cm, így a hővesztesége az épületnek minimális lesz.

8 Kw-os teljesítményű napelemes rendszer gondoskodik a teljes nulla energia külső energia felhasználásról. 100 m2-es alapterületű a családi ház.

2020-ban építettük fel a családi házat. A megrendelőnk 2021 tavaszán veszi birtokba. Favázas szerkezet 35 cm fal és mennyezeti szigeteléssel van ellátva. Az ablakok 3 rétegű üvegezésüek. A nulla forintos rezsiköltségről egy napelemes rendszer gondoskodik, melyet a tetőszerkezeten helyeztünk el.

Pár nap múlva átadásra kerül egy 2020 év végén elkezdett EnergyFriendHome acélszerkezetes házunk. Itt már a belső festés és külső burkolás hiányzik.


Akik nem szeretnének könnyűszerkezetes házat építeni, de mégis kiemelten energiatakarékos otthont szeretnének, nekik a ThermoBurok házépítést ajánljuk. A betonfal 20 cm-es és gipszvakolat van a belső oldalon, kívülről pedig egy 35 cm-es grafitos speciális EPS lapot kap.

A hőszigetelő elemeket is cégünk gyártja, ezért lehetséges annak külön megvásárlása is.

Amennyiben szeretne Ön is egy energiatakarékos készházat, kérjük keresse kollégánkat a kapcsolat menüben található elérhetőségeken.

Bármilyen készültségi fokban megrendelhetőek könnyűszerkezetes házaink.

1-2 hetes átfutási határidővel acélszerkezetes falak és tető gyártása, 2-3 napos helyszíni munkavégzéssel elérhető.

Félkész házak gyártását és helyszínen történő felépítését jelenleg 2-3 hónapos határidővel tudjuk vállalni.

Kivitelező partnerek jelentkezését is várjuk!
Ha Ön kivitelező, kérjük az info@keszmobilhazak.hu mail címre írjon egy bemutatkozó levelet.

forrás:https://kp.hu/2021-es-csaladi-haz-epites-kepek-szerkezetekrol-felkesz-es-kulcsrakesz-allapotrol/

Kp Sales House Kft
Bemutatóterem: 2316. Tököl, Vince Tanya (ügyfélszolgálati iroda)
Ügyfél referens: Horváth Zsolt
Email:info@keszmobilhazak.hu
Telefonszám: +36 / 70 353 5383
Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak