Szinte úgy is kezdhetnénk a cikkünket, hogy budapesti m2 áron lehetséges már Dubajban luxuslakáshoz jutni.

Legújabb szolgáltatásunk az Arab Emirátusokban és Dubajban értékesítünk ingatlanokat.

A világ egyetlen 7 csillagos hotele. A Burj Al Arab mellett most épülő lakóparkban kínálunk luxus lakásokat budapesti árszínvonalon.

Az árak nagyban függnek, hogy hol helyezkednek el a lakások, ugyanúgy mint ahogy itthon sem mindegy, hogy a Rózsadombon nézünk egy panorámás villát, vagy a Havanna lakótelepen a 10. emeleten keresünk egy kis lakást. (Nem bántva ezzel a panelházban élőket, csak itthon sem mindegy hol, merre keresgélünk lakásokat, apartmanokat)

Számos zenekar és előadó is forgatott már videóklippet az épület előtt.

Nem kell senkinek bemutatni a Burj Kalifa jellegzetes vonalvezetését és a világ legmagasabb épülete címét képviseli egészen addig, míg meg nem épül a legújabb trónkövetelő épület.

Ezt a cikket folyamatosan bővítjük majd az elérhető új ingatlanokkal.

Lehetőség van a lakások üzemeltetésére, kiadására is, ha azt valaki csak befektetési szándékkal vásárolja meg, cégünk felügyeli és karbantartja azt.

Éjszakai fény show a Burj Kalifa épületén

Dubajba már számos légitársasággal el lehet jutni, akár 80 ezer forint alatt, de ha valaki a prémium Emirates légijárattal szeretne kiutazni ez is elérhető már nagyjából 150 ezer forintos áron.

Az új lakások árai már egymillió forintos négyzetméterenkénti áron is elérhetőek. A luxusabb kivitelezésű ingatlanok négyzetméter árai sem haladja túl a 2 millió forintos árakat/m2.

Dubajban az élet kis mértékben drágább a hazai áraknál, hiszen a rezsiköltség is jóval alacsonyabb. A 12 hónapból 8 hónapig kellemes tavaszias az időjárás és csak a maradék 4 hónapban van nagy meleg, mikor a klímát kell erőteljesebben használni.

Burj Kalifa fényjáték nélkül az esti órákban

Fontos infó: Fejlesztő partnereink 5 éven keresztül évi 8%-os hozamgaranciát ígérnek, tehát az 5. év végén a befektetésünk 40%-át már visszakaptuk úgy, hogy az ingatlan a saját tulajdonunkat képezi, melynek hasznosításáról Ön dönt. Ha nem tartózkodunk egész évben a lakásban, akkor azt akár ki is adhatjuk bérbe. Ebben is segítünk és az üzemeltetésben is.

További jó hírünk, hogy akár több magyar magánszemély is birtokolhatja az ingatlant. Ismerős lehet az üdülőjog kifejezés a régi időkből, hiszen nagy divat volt, itt azonban teljesen új értelmet nyer, hiszen itt rákereülünk a tulajdonlapra, tehát 100%-os a biztonság.

Lehetőség van arra is, hogy pl egy 12 fős baráti társaság összeáll, akkor az azt jelenti, hogy fejenként 10 millió forintból minden évben 1 hónapra használhatja, vagy kiadhatja azt. Úgy is dönthet a csapat, hogy megbízzák vállalkozásunkat és egész évre kiadja az ingatlant.

Dubaj belvárosát a végeláthatatlan felhőkarcolók jellemzik. A városkép szinte folyamatosan változik. Akik sűrűn járnak ki, azok is megtapasztalhatják, hogy akár 1 év alatt is mennyit változott a látkép.


Dubaji városkép, háttérben a tengerrel

Fontos tudni, hogy a covid ideje alatt is dübörög az élet Dubajban. Ott a szigorítás annyit jelent, hogy hajnali 1-kor bezárnak a bárok, de minden étterem és kávézó nyitva van napközben. Ugyanúgy használhatjuk a sportlétesítményeket és a tengerpartot is meglátogathatjuk mindenféle korlátozások nélkül.

Mi a helyzet a covid teszttel? Érkezés előtt egy 72 óránál nem régebbi negatív koronateszttel kell rendelkeznie, melyet követ egy helyszíni ingyenes teszt is. Ha ott is megkapjuk a negatív eredményt, akkor abban az esetben irány az emirátusok.

Ezalól kivétel Abu-Dhabi, mert oda speciális szabályok vonatkoznak, de aki még nem járt ott, az is kötelező program!

A felvétel Abu Dhabiban készült a Sheikh Zayed Grand Mosque-ban. Itt található a világ legnagyobb csillárja,ami 10 m átmérőjű és Swarowski kristállyal van kirakva. A mecsetnek egyébként hét csillárja van. A mecsetet 54 darab, fehér márvánnyal díszített kupola díszíti. Az épület négy sarkában elhelyezett minaretek 115 méter magasak. A mecset egésze egyszerre 40 000 hívőt tud befogadni. A fő imacsarnokban egyszerre 9000 hívő fér el.

A klip tisztelgés az Arab kultúra és művészete elött. Music & Video created by:Hozso

Dubajban mivel már hónapok óta zajlanak a védőoltások és az egészségügyi ellátás is magasabb színvonalon van, ezért a fertőzések, megbetegedések száma is alacsonyabb.

Ingyenes védőoltást kapnak a céget alapítók vagy a kiutazó ingatlant vásárlók. Várólista nélkül élvezhetjük a bejutást.

Amennyiben érdekli Önt az ingatlanvásárlás , cégalapítás , akkor csatlakozzon Facebook oldalunkon, ahol mindig friss információkat fogunk közölni.

Ha kérdése van, írjon az info@keszmobilhazak.hu mail címre.

Egy kis ízelítő:

Hogy tetszik?

Forrás: https://kp.hu/dubaiban-budapesti-aron-uj-lakasokat-kinalunk/

Kp Sales House Kft
Bemutatóterem: 2316. Tököl, Vince Tanya (ügyfélszolgálati iroda)
Ügyfél referens: Horváth Zsolt
Email:info@keszmobilhazak.hu
Telefonszám: +36 / 70 353 5383
Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak