Nem! Ez nem egy társasház! Ez egy elképesztően gyönyörű háromszintes luxus családi ház.

Kezdjük az évet egy igazi nagyágyúval. Koncepció kisfilm sorozatunk egy nem akármilyen ház bemutatásával indítjuk. Premier itt:

Első ránézésre azt hihetnénk, hogy egy többlakásos apartmanról van szó, de, ha jobban megvizsgáljuk ezt a csodálatos ultramodern épületet, akkor jövünk rá, hogy ez bizony "csak egy lakás", az viszont három szinten!

A hatalmas tágas terekkel rendelkező fejedelmi méretű nappali, ami egy légtér összeköttetéssel kapcsolódik az emeleti szinthez.

Mindez olyan pazar belsőépítészeti elosztásokkal, hogy szívünk szerint el sem hagynánk az otthonunkat, hiszen a modern üvegfalas hálón kívül egy feszített víztükrü különleges medence szolgálja a kényelmünket, mintha egész évben egy luxus szállodában nyaralnánk.

Mondhatnánk, hogy jó jó... kinek van erre pénze, de a hangsúly most nem ezen van. A Koncepció sorozatunk lényege, hogy bemutatunk olyan gyönyörű házterveket, amik inspirálhatnak minket otthonunk megtervezésében, kialakításában. Így akár ezt a háztípust is meg tudjuk tervezni egy kisebb változatban is tervezőink segítségével.

Nagyon kevés hazai ingatlan felel csak meg az új lakásoknál elvárt energiahatékonysági szintnek, a mi házaink természetesen megfelelnek minden hatályba lépő hatósági elvárásoknak.

A megrendelőink még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében “lakó- és nem lakó épület építése” területen minőségirányítási rendszert vezettünk be és alkalmazunk, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.

Az általunk kivitelezett családi házak ÉME, NMÉ, illetve CE minősítéssel rendelkeznek. 

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy már 5. éve kiemelt minősítéssel látja el cégünket Európa legismertebb pénzügyi cég minősítője. A KP Sales House Kft-t, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode 2021-ben is a dupla “AA” kategóriás GOLD kitüntetéssel minősítette, melyre mindössze a magyar cégek 1,75 %-a jogosult. 

Ezért velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A házakkal kapcsolatban kérje részletes ismertetőnket emailben az info@keszmobilhazak.hu címünkön.

Tekintse meg további kínálatunkat itt az oldalon.

Kövesse csatornáinkat az aktuális híreink miatt:

Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak/
Instagram: https://www.instagram.com/mobilhazak/
Youtube: https://www.youtube.com/c/keszmobilhazak
Zárt csoport: https://www.facebook.com/groups/keszhazak/members/

Megosztásokat köszönjük!

Kp Sales House Kft
Bemutatóterem: 2316. Tököl, Vince Tanya (ügyfélszolgálati iroda)
Ügyfél referens: Horváth Zsolt
Email:info@keszmobilhazak.hu
Telefonszám: +36 / 70 353 5383
Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak