Akár szinteltolással is lehetségesek moduláris PuzzleHome otthonaink telepítései. Csak a képzelete szab határt.
Különböző méretekben, különböző műszaki tartalommal és készültségi szinteken lehetséges megrendelni.

Ha nem talál típusterveink közül olyat, ami megfelelne elképzeléseinek, akkor akár internetről letöltött képek alapján is meg tudjuk tervezni álmai otthonát.

A megrendeléstől számított másfél hónap a gyártási idő külső kulcsrakész,  belső félkész állapotban.  Így lényegesen csökkenti a kockázatot az építőanyag áremelkedések ellen, hiszen ma már senkinek nem kell elmondani, hogy 2021-ben az építőanyagok ára 5-40% közötti mértékben emelkedtek. Moduláris házaink roppant gyors elkészülésének lényege, most igazán szerepet játszik nem csak időben, hanem az árakban is, hiszen ilyen rövid kivitelezési idő alatt már nem következik be áremelés, mivel szerződéskötéskor árgaranciát biztosítunk. Nehezen tudjuk ugyanezt elképzelni egy, majd egy évig épülő tégla építtetésű családi ház esetén.

Fontos kiemelnünk a további kedvező adottságokat is. Az acélvázszerkezetnek köszönhetően teljesen felesleges a betonalapozás, tehát súlyos milliókat spórolhatunk meg ezáltal.

Ebben az esetben elegendő egy 30-40 centiméteres tömörített sóderágy vagy daráltbeton, tömörített kavicságyazat, melyet úthengerrel kell csak megdöngölni és erre egy 40x40-es 10 cm vastag betontömböt helyezünk le. Ez lehet 10-20-30-40 cm vastag, attól függően, hogy a megrendelő milyen magasra szeretné az épületet, illetve a teraszt.

Amennyiben a telek lejtéssel rendelkezik, abban az esetben talajcsavar technológiát is alkalmazhatunk, hiszen jóval olcsóbb, mint a sávalapozás vagy egyéb alapozási kivitelezés.

Moduláris - PuzzleHome - otthonaink további lényege, hogy bármikor bővíthetjük egy újabb modullal. Ha például van egy fiatal pár, de nincs elég pénzük egy 120 -150 m2-es családi házra, de egy 60 - 70 m2-es házzal már el tudják indítani az életüket és 2 - 3 év múlva összegyűjtenek még további pénzt, akkor roncsolás mentesen tudják bővíteni otthonukat, ha pl érkezik egy új gyermek a családba.

A jelenlegi ingatlan árak mellett kíváló lehetőség most arra, hogy egy nyugdíjas pár is lecserélje a belvárosi lakását egy kis méretű, de ugyanakkor kényelmes vidéki családi házra. Egy azonos vagy hasonló méretű belvárosi lakás eladási árából, egy városközeli telekkel, a ház bekerülési költségével együtt lehetőség van a váltásra úgy, hogy maradjon még plusz pénz egy új kis autóra és még mindig marad megtakarított pénze az építtetőnek.

Modern,minimal design kedvelőknek ajánljuk PuzzleHome családi házainkat.

A hamarosan életbelépő energetikai paramétereket teljesíti,

Akár nulla energiás kivitelben, azaz NULLA forint rezsivel!
Később,akár új helyen roncsolás mentesen felépíthető!

Daruzható moduláris épület!
• 100 év feletti élettartam!
• Brutális hang és hőszigetelés!

A "PRÉMIUM" kivitelben minden olyan megoldást megtalál, mely 2021-ben elvárás egy kiemelten energiatakarékos családi házzal szemben, többek között prémium hővisszanyerős szellőztetés gondoskodik a friss levegőről és az energiatakarékosságról, a kellemes hőmérsékletről, pedig távfelügyelettel ellátott elektromos fűtés és inverteres klímaberendezés.

Az épület szerkezet a Richter skála szerinti 9-es földrengésnek ellenáll és a legnagyobb meleg és hideg időjárásban is legalább 50%-kal jobban teljesít, mint a most életben lévő szigorú energetikai szabályozás.

A lakás belső lapolása nem gipszkarton, helyette modern GlasrocX lapot használunk, mely a tűzzel és a mechanikai behatásokkal szemben legalább 300%-kal ellenállóbb.

Ha a PuzzleHome készházat választja otthonául, akkor egy hosszú ideig karbantartásmentes otthon boldog tulajdonosa lesz, melynek élettartama száz év feletti, tehát több generáción keresztül szolgálja a benn élőket.

Fontos kiemelni, hogy az épület bármikor sérülésmentesen áttelepíthető másik telekre!

Ha Önnek fontos a környezetünk védelme, a fenntarthatóság, akkor jó ha tudja, hogy a PuzzleHome készházaink az élettartamuk végén a felhasznált anyagok 80%-ban újrahasznosíthatóak!

A lapostetős ház, a mai kornak megfelelő, igazi modern formavilágot biztosít.

Amennyiben tetszik Önnek a típusterv, abban az esetben,akár 2-3 héten belül indulhat a kivitelezés. A családiház acélszerkezetes ,vagy favázas könnyűszerkezetes házként történő felépítéséhez kész gyártmánytervek is rendelkezésre állnak.

Írja le nekünk,mit szeretne pontosan:

fa vagy acél szerkezetes mobilház?
könnyű szerkezetes családiház?
hány nm?
milyen készültségi szinten?
mikorra tervezi?
milyen értékhatárig?
hitelre szüksége van? Segítsünk?

Ide írjon: info@keszmobilhazak.hu

Kövesse csatornáinkat az aktuális híreink miatt,valamint nehogy lemaradjon a pár napos villámakcióinkról:

Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak/
Facebook 2: https://www.facebook.com/kulcsrakeszmobilhazak/
Instagram: https://www.instagram.com/mobilhazak/
Youtube: https://www.youtube.com/c/keszmobilhazak
Zárt csoport: https://www.facebook.com/groups/keszhazak/members/

Kp Sales House Kft
Bemutatóterem: 2316. Tököl, Vince Tanya (ügyfélszolgálati iroda)
Ügyfél referens: Horváth Zsolt
Email:info@keszmobilhazak.hu
Telefonszám: +36 / 70 353 5383
Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak