Lássuk számokban.

Ahelyett, hogy az árak normalizálódása jönne, a gyártók nagytöbbsége újabb áremeléseket jelentettek be.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ismét versenyfutás van az idővel.
Nagyon nem mindegy ugyanis, hogy mikor kezdjük el az építtetést és a kivitelezői szerződést mikor kötjük meg az adott kivitelezővel.

Jelenleg ismét ott tartunk, hogy szinte szó szerint napok, hetek döntenek az okos döntések mellett. Vannak építőipari cégek, ahol napi árak voltak megadva, így a hónapokra való előretervezés sem lehet pontos, hiszen fogalmunk sincs, hogy hova és meddig emelkednek az árak.

Tudjuk, hogy mindenki azonnal egzakt számokat kér egy adott m² alapterületű házra. Azonban egy 60 - 70m²-es házra is rengeteg árat lehetséges adni.

Számos aktuális minta ártáblát töltöttünk fel a Google Drive mappánkba, ahol megtekinthetőek apró részletességekkel vázszerkezetkész, külső kulcsrakész, félkész, emelt szintű félkész és kulcsrakész állapotban.

Látva előre ismét a további áremelkedéseket, ismételten tájékoztatunk mindenkit, hogy aki így is úgy is építtetni szeretne az ne várjon sokáig és még idén szerződjön le a számára szimpatikus kivitelezővel.

Ha ugyanez a szerződés 2022. január elején kerül aláírásra, várhatóan összességében a félkész állapot 6-7%-kal lesz drágább, Februárra prognosztizált építőanyag áremeléseket figyelembe véve 10-11% felárral kell számolni.

Így a jelenleg megtalálható árajánlataink a Google Drive mappánkban, kizárólag idei szerződéskötésekre érvényesek még.

Ha már kapott tőlünk általános információs levelet, akkor csak lépjen be a tájékoztató levelünkben megtalálható linken keresztül. Ha még nem regisztrált oldalunkon, akkor írjon egy levelet az info@keszmobilhazak.hu címünkre és kérje a tájékoztatót.

Kp Sales House Kft
Bemutatóterem: 2316. Tököl, Vince Tanya (ügyfélszolgálati iroda)
Ügyfél referens: Horváth Zsolt
Email:info@keszmobilhazak.hu
Telefonszám: +36 / 70 353 5383
Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak