Rengeteg kérdést kapunk, melynek lényege, hogy az általunk gyártott PuzzleHome moduláris ház, az most mobilház, konténer ház, vagy hogyan kell ezt elképzelni.

Mobilházak általában egyszerű "utánfutó" vázszerkezetre épített épületek, melyek nagy része 2 évszakos kivitelben készül, még a 4 évszakos változata sem éri el a legtöbbször a 2020-ban előírt energetikai szabályokat.

A PuzzleHome moduláris házaink olyan szerelt, könnyűszerkezetes házak, melyek kiemelten energiatakarékosak és túlteljesítik az energetikai előírásokat alapesetben is, de kérhető aktív házként is a ház gyártása, így legalább annyi energiát fog az épület előállítani, mint amit saját maga működéséhez elhasznál.

A mobilházak általában zártszelvényből hegesztéssel készülő falakkal, tetőszerkezettel valósulnak meg, sajnos a legtöbb esetben mindenféle korrózióvédelem nélkül.

A PuzzleHome rendszerből készülő családi házak tűzi horganyzott, korrózióálló, kifejezetten családi ház építésre fejlesztett szerkezeti acélból készülnek. A falak, födém és tetőszerkezet anyaga CE minősítéssel rendelkezik és Üzemi gyártásellenőrzéssel készül.

A mobilházakra, a családi házakra, valamint a moduláris házakra is kell építési engedély, kivéve akkor, ha a helyi építési szabályzat erre vonatkozó mást ír elő.

 

 

Kp Sales House Kft
Bemutatóterem: 2316. Tököl, Vince Tanya (ügyfélszolgálati iroda)
Ügyfél referens: Horváth Zsolt
Email:info@keszmobilhazak.hu
Telefonszám: +36 / 70 353 5383
Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak