Dun & Bradstreet Tanúsítvánnyal rendelkezni kitüntetés.

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján.

Cégminősítés, amelyre csak a pénzügyileg stabil cégek jogosultak Magyarországon.

4A1 lett a pénzügyi minősítés, melynél már nincs magasabb fokozat! Nagyon büszkék vagyunk, hiszen hazánkban kevesebb, mint 1000 cég büszkélkedhet GOLD AAA minősítésel.

Mit is jelent az elismerés?

A Vállalat nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket pénzügyi stabilitásuk alapján, céginformációs és cégminősítő szolgáltatásai Európa szerte a legelterjedtebb megoldások között szerepelnek.

Összetett statisztikai háttér alapján:

Alapozza meg a hosszútávú bizalmat üzleti kapcsolataiban.

Az AAA minősítés számos változót figyelembe véve, egy adott statisztikai módszertan alapján állapítja meg, hogy melyek Magyarország pénzügyileg legkevésbé kockázatos vállalatai.

A, AA vagy AAA minősítés birtokában lenni nemcsak dicsőség, hanem kiváló eszköz arra, hogy jelezze szállítói és ügyfelei felé pénzügyi megbízhatóságát, megmutassa versenytársainak vagy akár külföldi tulajdonosának, hogy a magyar piacon milyen stabil szereplő.

Ezen kívül bizalmat kelthet munkavállalóiban, jelezheti megrendelőinek, hogy az Ön cége alacsony kockázatú, érdemes Önnel üzletet kötni és jelzi mennyire képes szállítói felé fizetési kötelezettségének eleget tenni.

Az AAA, AA, A cégminősítést 1989-ben került bevezetésre és a magyarországi cégek 1996 óta kaptak lehetőséget arra, hogy üzleti stabilitásukat tanúsítvány formájában is megmutassák.

A tanúsítvány lehetőséget nyújt arra, hogy megmutassa a piacnak, hogy az Ön cége elismert, pénzügyileg stabil, hitelképes vállalkozás.

AAA, AA vagy A minősítésre Magyarországon csupán a cégek 9,82 %-a jogosult, így tanúsítványunkkal rendelkezni kitüntetés. Az ország elit vállalataink körébe tartozni a piac számára azt az üzenetet hordozza, hogy az AAA, AA és A minősítésű vállalatokkal biztonságosan köthetnek üzletet, hosszú távon is számíthatnak rájuk.

• AAA (tripla A) minősítésre jogosult magyarországi  vállalatokkal az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

• AA(dupla A) tanúsítványra jogosult magyarországi cégekkel az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony

• Az A minősítésre jogosult magyarországi vállalkozásokkal az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony, hitelképességük kiváló.

Kp Sales House Kft
Bemutatóterem: 2316. Tököl, Vince Tanya (ügyfélszolgálati iroda)
Ügyfél referens: Horváth Zsolt
Email:info@keszmobilhazak.hu
Telefonszám: +36 / 70 353 5383
Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak