+36 / 70 353 5383
Bemutatóterem: Tököl, Vince Tanya
[email protected]

SZENTENDRE GREEN DREAM 150 MODULÁRIS CSALÁDI HÁZ

Kulcsrakész akció: 63. 750. 000Ft + áfa
Külső kész + belső félkész: 43. 500. 000Ft + áfa
 • Kategória: modul mobilház
 • Nettó alapterület: 125 m²
 • Bruttó alapterület: 150 m²
 • Szobák száma: 4
 • Fürdők száma: 2

EXTRA FELSZERELTSÉG

 • AA energetikai besorolás
 • acélszerkezetes kèszház
 • energiatakarékos ház terv
 • lapostető
 • minimal otthon
 • prémium ablakok
 • prémium beltéri ajtók
 • prémium burkolatok
 • prémium hővisszanyerős szellőztető rendszer
 • prémium inverteres hűtő-fűtő berendezés

PuzzleHome tudnivalók

Kétszintes modern otthon, mely akár talajcsavarokra, illetve tömörített sóder vagy kavicságyra is telepíthető, mellőzve a hagyományos betonalapokat!

Nem szükséges felásni az építtetés területét sem, ezáltal a humuszt sem kell leszedni külön gépekkel és nem kell környezetszennyező betont sem szállítani a helyszínre. A kivitelezéskor az élettartamra vetített ökológia lábnyomot is teljes mértékben csökkentjük ezáltal.

A Szentendre Green Dream típustervünk egy moduláris otthon, így bármikor tudjuk bővíteni a későbbiek folyamán, ha bővül a család.
Első körben elegendő az alsó szintet megépíteni, ha 2 felnőtt költözik csak be. A felső szintet ráérnek később is zavartalanul bővíteni, ha jön a gyerek a családba, hiszen a felső szint építtetése nem zavarja az alsó szinten élőket.

Erről a házról készült egy hosszabb bemutatkozó anyag is, melyet az alábbi linken megtekinthet: https://kp.hu/green-dream-szentendre-modularis-haz-bemutatasa/

A moduláris építtetésnek köszönhetően 2 részre is bontható a ház építését.

Az emeleti rész költsége és annak üzemeltetése annak kivitelezéséig nem terheli a tulajdonos pénztárcáját és környezetét.
A szélfogó előtérből nyílik egy nagyméretű nappali, így az egész családnak kényelmes központi helyet nyújt. Az extra nagyméretű nyílászárók közvetlen kertkapcsolatot létesítenek a kerttel és egy design lépcsővel elérhetjük innen a második szintet.

Az étkező és a konyha a mai divatnak megfelelően egy teret képeznek a nappalival, de egy toló ajtó segítségével könnyedén kettéválaszthatjuk a teret.

A konyhához természetesen már hozzátartozik egy kis méretű mini kamra.

Szintén a földszinten került elhelyezésre egy szülői lakosztály, mely külön fürdővel és gardrób helyiséggel valósul meg. 

Különállóan az előtérben elhelyezésre kerül egy mosdó – WC helyiség. 

Az emelet a gyermekek birodalma, hiszen 3 különálló szoba található itt, melyek mindegyike egy hatalmas, részben fedett emeleti teraszra nyílik. A lépcsőfeljáró nyitott, így nem alakul ki az emeleten a bezárt szűk folyósó érzésünk. 

Az emeleti terasz fedése egy bioklimatikus motoros pergola, mely egész évben használható, csukott állapotban az alsó része ledes világítást is tartalmaz. 

A felső szinten egy fürdőkáddal ellátott fürdőszoba készül, melyben mosdó és WC is megvalósul, ezenkívül egy plusz WC helyiség is a terv része, hiszen 3 főnél ez indokolt. 

A modern levegős hőszivattyús fűtési-hűtési és használati melegvíz ellátó gépészet és a napelemes rendszer inverter készüléke, az okosház szervere, a riasztóközpont és az elektromos lakáselosztók is a felső szinti háztartási helyiségben kerülnek elhelyezésre, de itt kap helyet a mosógép is. 

Igény szerint split inverteres klímával is megvalósítható a ház.

A lapostetőről a csapadékvizet a talajcsavarok között elhelyezett szürkevíz tároló tartályba vezetjük, melyet a WC-k öblítésére használunk. 

A keletkezett szennyvíz szintén az épület alatti talajcsavarok közötti autonóm biológiai szennyvíztisztító rendszerbe kerül, mely vizet gyökérzónás öntözésre használunk fel. 

Modern okosház vezérléssel, épületfelügyeleti és épület monitorozási megoldással készül a ház, ezért a pillanatnyi, napi, heti, havi, éves energiafogyasztás és termelés ellenőrizhető külön-külön az elektromos fogyasztók és a hűtés-fűtés tekintetében is. 

Annak érdekében, hogy a lakás szellőztetésekor minél kevesebb megtermelt energiát veszítsünk, innovatív decentralizált hővisszanyerős lakásszellőztető készülékek kerülnek beszerelésre minden szobába, fürdőbe és a nappaliba, valamint az étkezőbe. 

Így a szellőztetésnél egyébként energia veszteségként jelentkező már megtermelt energia a lakáson belül marad 90-95%-os valós hatásfok mellett, valamint a beérkező levegőt HEPA szűrőn keresztül engedjük be, így por és pollenmentes levegő érkezik a belső térbe.

A hővisszanyerős szellőztető digitális kijelzője valós időben mutatja, hogy a külső és a belső levegő szennyezettsége között mekkora hatalmas eltérés van a belső tér javára. 

A lakásszellőztető egy ionizátos berendezéssel ellátott, mely elpusztítja a külső levegőből a belső tér felé érkező levegőből a vírusok, gombák mintegy 95%-át, ez még a mai koronavírusos időszakban különös jelentőséggel is bír. 

A fűtés- és hűtésrendszer a padlóban és a mennyezetben kerül elhelyezésre rejtett módon a kartonozás mögött, mivel alacsony hőmérsékletű a hőátadás és így a szerkezet kerül temperálásra, nagyon kellemes lesz a hőérzetünk. A padló csak fűteni tud, a mennyezet pedig hűteni és fűteni is fog. Minden helyiségben mérjük a hőfokot, melyet a központi számítógép feldolgoz, így minden helyiség a távolból és helyből is változtatható és akár programozható, ezáltal is sok energiát lehet megtakarítani. 

Ezt a családi házat a szentendrei ÉMI “Nemzeti mintaházpark”pályázatán indítottuk és tervezzük felépíteni 2022-ben, ahol egész évben, legalább 7 éven keresztül látogatható lesz a hét 6 napján.

Kp Sales House Kft
Bemutatóterem: 2316. Tököl, Vince Tanya (ügyfélszolgálati iroda)
Ügyfél referens: Horváth Zsolt
Email:[email protected]
Telefonszám: +36 / 70 353 5383
Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak

Alaprajz

SZENTENDRE ALSÓ SZINT

Szentendre felső szint

Video