+36 / 70 353 5383
Bemutatóterem: Tököl, Vince Tanya
info@keszmobilhazak.hu

PERU 96 M²-ES CSALÁDI HÁZ TÍPUSTERV

Külső kész + belső félkész: 26. 880. 000Ft + áfa
Kulcsrakész akció: 48. 000. 000Ft + áfa
Listaár: 52. 800. 000Ft + áfa
 • Kategória: Prémium felszereltség magastetővel
 • Nettó alapterület: 80,42 m²
 • Bruttó alapterület: 96 m²
 • Szobák száma: 3 szoba + tágas nappali + tágas fedett terasz
 • Fürdők száma: 1

PuzzleHome tudnivalók

A Peru típusú házunk is egy jól átgondolt tervezésű családi ház, amely ideális választás lehet kisebb családok számára. Az elrendezés két gyerekszobát helyez el a ház egyik oldalán, közöttük pedig elhelyezkedik a háztartási helyiség. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy a szülői hálószoba elszeparált legyen a gyerekek szobáitól, így megőrizhető a családok privát szférája.

A fürdőszoba tágas, káddal és tusolóval is felszerelt, így minden kényelmet biztosít a családtagoknak. A konyha mellett egy fontos helyiség, a kamra is helyet kapott, amely ideális tárolóhely azoknak az élelmiszereknek és eszközöknek, amelyek nem férnek el a konyhaszekrényekben.

A Peru típustervünk az alábbi helyiségeket tartalmazza:

 • 3 db hálószoba
 • Háztartási helyiség
 • Nappali+amerikai konyha
 • Fürdőszoba
 • Különálló WC
 • Kamra
 • Beépített előtér

Ez a Peru típusú ház ideális választás lehet azoknak, akik praktikus elrendezésű és kényelmes otthont keresnek a családjuk számára. A technológiának köszönhetően energiatakarékos és környezetbarát megoldást kínálunk, hogy otthonukban a legmagasabb komfortérzetet élvezhessék.

Cégünk a magyar családi ház építési piacon egy ritkaságnak számító ISO minőségbiztosítási rendszerben működik, és az építőipari ágazatban egyedülálló "AAA" kategóriás független pénzügyi minősítéssel büszkélkedhet.

Kizárólag kiemelten energiatakarékos vagy nulla energiás családi házakat építünk, faszerkezetes és acélszerkezetes EnergyFriendHome márkanév alatt. Emellett ThermoBurok technológiával is készítünk házakat és vállaljuk a helyszíni kivitelezést.

Nézze meg a típusterv képeit nagy méretben! Kattintson a kis képekre, hogy lapozhasson a nagy felbontású fotók között.

Természetesen a családi ház falainak, tetőjének, ereszének, párkányainak és ablakainak színe, valamint a burkolatok is választhatóak. Az ár kizárólag erre a tervre vonatkozik, áttervezés nélkül.

Keressen tanácsadó és értékesítő kollégáinkat a megadott elérhetőségeken! Ők minden segítséget megadnak a családi ház építés témakörében.

Emellett a Kész Mobilházak a legnagyobb online házterv katalógussal segíti a családi ház építése előtt állókat, és további szolgáltatásokkal támogatja ingatlanközvetítő, építészmérnök és generálkivitelező partnereit.

Célunk, hogy sikeresen segítsük partnereinket, hiszen tudjuk, hogy a Te sikered egyben a Mi sikerünk is. Minden megbízás számunkra megtiszteltetés, és minden sikeresen elvégzett feladat örömöt jelent számunkra.

Árajánlatok összehasonlítása során fontos, hogy csak azonos műszaki paraméterekkel rendelkező családi házakat lehet összehasonlítani. A piaci árazásban akár 50-60%-os árkülönbség is lehet a műszaki tartalom alapján.

Az olcsó családi ház csak a szerződéskötéskor tűnhet előnyösnek, de hosszú távon az üzemeltetésre, rezsire és karbantartásra jóval többet kell majd költeni az alacsony minőségű házaknál.

A hosszú távú műszaki biztonság, kényelem, esztétikai élmény és komfort pénzben nem mérhető, és utólag nem pótolható.

Az idő az életünk legértékesebb és megismételhetetlen erőforrása. Ha nem töltünk éveket építkezéssel, több időnk marad olyan tevékenységekre, amelyeket igazán szeretünk.

Ezáltal több időt fordíthatunk családunkra, gyermekeinkre és munkánkra, valamint olyan dolgokra, amelyek boldoggá tesznek, mint az utazás és a hobbi.

Ha még nem regisztrált, most érdemes, mert csak a regisztrált tagok részesülhetnek az extra kedvezményekből és akciókból!

Az aktuális árakért naprakész információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben!

Kp Sales House Kft
Bemutatóterem: 2316. Tököl, Vince Tanya (ügyfélszolgálati iroda)
Ügyfél referens: Horváth Zsolt
Email:info@keszmobilhazak.hu
Telefonszám: +36 / 70 353 5383
Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak

Alaprajz

PERU 96 alaprajz

PERU 96 alaprajz

Video

Csatolmány