+36 / 70 353 5383
Bemutatóterem: Tököl, Vince Tanya
info@keszmobilhazak.hu

MINI 61 M²-ES GALÉRIÁS MINI OTTHON

Külső kész + belső félkész: 17. 080. 000Ft + áfa
Kulcsrakész akció: 30. 500. 000Ft + áfa
Listaár: 33. 550. 000Ft + áfa
 • Kategória: Basic és Lite felszereltség magas tetővel , Prémium felszereltség magastetővel
 • Nettó alapterület: 61 m²
 • Bruttó alapterület: 42 m²
 • Szobák száma: 1 + galéria + nappali
 • Fürdők száma: 1

EXTRA FELSZERELTSÉG

 • AA energetikai besorolás
 • emelt tető
 • hővisszanyerős szellőztető rendszer
 • prémium ablakok
 • prémium burkolatok
 • prémium tetőcserép

PuzzleHome tudnivalók

Egyre több visszajelzést kapunk, hogy az adott telkek alacsony beépíthetési százaléka miatt, kisebb alapterületű házat vagy nyaralót lehetséges csak megépíttetni.

Bemutatunk most az ORION69 után egy új lehetőséget a MINI61-et.

Sok helyen azt a visszajelzést kapták a megrendelőink, hogy nem engedélyezik a lapostetős megoldást a HÉSZ miatt.

Ezért valamilyen emelttetős verzióban kell tovább gondolkodni az építtetőnek...viszont,ha emelttető, akkor jó lenne, ha az alapterületet hasznosan kihasználnánk.

Így született meg a MINI61 galériás típusterv.

Az otthon egy földszinti hálót, konyhát, wc-t, fürdőt, nappalit és egy fekvő galériát tartalmaz. Ez nem teljes értékű galéria 1,60m magas. Tudjuk rakodó térnek is használni,illetve fekvő galériát tudunk kialakítani.

Sok lehetőség van a műszaki tartalmat tekintve és a készültségi szintek kiválasztása is mind egyedi igények alapján készül el.

A naprakész aktuális árakért forduljon hozzánk telefonon,vagy emailben!

Magyar gyártmányú acél vázas extra magas minőségű mobilház , kívülről teljesen készen, belül vázszerkezet készen.

Cégünk tűzi horganyzott könnyűszerkezetes, kiemelten energiatakarékos acélvázas családi házak, moduláris házak és mobilházak gyártásával foglalkozik.

Attól függően, hogy milyen környezetbe kerül beépítésre, választható faburkolattal, fémburkolással vagy vakolatrendszerrel.

A hővisszanyerős szellőztető rendszer úgy szellőzteti a lakást,hogy közben a megtermelt hőenergiát egy hőcserélőn keresztül hasznosítja a bejövő friss levegő fűtésére a hideg időszakban. Az energiamegtakarítás mellett mindig friss és tiszta levegő van a lakásban,ami jobb közérzetet, valamint éjjel sokkal jobb alvást biztosít.

A mobilház két darab modulként kerül kiszállításra és pár nap alatt összeállítjuk, felhelyezzük a tetőt és átadjuk a Megrendelőink számára.

Választható nyílászárók elhelyezése különböző lehetőségekkel. Több opció közül is választhat elrendezést.

Különböző készültségi szinten elérhetőek:

Csak acél vázszerkezet: Ebben az esetben állnak a falak, a födém és a tetőszerkezet,összeszerelve.

Külső kulcsrakész állapot: Ebben az esetben kívülről készen van minden, belül pedig csak az acélszerkezet van meg. Tehát cserepezés, ablakok, ereszrendszer, párkányok, vakolatrendszer készen van. Részletesebben: – Az egész alvázszerkezetet elkészítjük – Az alvázszerkezet alsó része 6 cm-es szendvicspanel betétekkel hőszigetelt – Tetőszerkezet PIR habos hőszigeteléssel, acél színterezett burkolással – A külső oldalon felszerelésre kerül a vakolatrendszer vagy a faburkolat – Beépítésre kerülnek a hőszigetelt 3 rétegű üvegezéssel ellátott nyílászárók – Párkányok, bádogozások elkészülnek.

Emelt szintű félkész állapot: Ebben az esetben készen van kívül minden, de a dryvit vakolatrendszer nincs felszerelve, viszont belülről az összes falszigetelés kész van a kartonozással együtt és az álmennyezet is. A villamos csövezések a falakban elkészülnek. Részletesebben: -Padló szendvicspanel, -Padló burkolás alá MGO vagy OSB 15mm, -második padló rétegrend, -födémszigetelés,párazárás, -külső fal hőszigetelése,párazárása, -belső fal hőszigetelése, -külső fal 15mm-es gipszkarton, -belső fal 2x15mm-es gipszkarton, -villamos gégecsövek elhelyezése, -víz és szennyvíz alap csövek elhelyezése, -álmennyezet gipszkartonozása. Mi ezt a készültségi fokot ajánljuk!

Kulcsrakész állapot: -villanyszerelés,kismegszakító,földelés,EV relé,szerelvényezés -vízszerelés osztó-gyűjtő,fajansz elhelyezés,szerelvényezés -NOBO fűtés minden helységben,fürdőben törölköző szárító fűtés -Inverteres klíma a szobákban és a nappaliban,törölköző szárító a fürdőben - Saját gyártású decentralizált rekuperátor -Laminált burkolás a lakásban,a fürdőben vinil burkolás -Glettelés és festés -A fürdő falakon vinil burkolás -Beltéri ajtók.

Extra, felárral rendelhető akciós felszereltség: – A falak és a födém 15 cm szigetelésének + 10 cm extra szigeteléssel való felszerelése: bruttó 800. 000 Ft (ebben az esetben a mobilház túlteljesíti a modern téglaházak hőszigetelési paramétereit) – Padló második rétegrend, melyben 30 mm-es lépéshanggátló szigetelés kerül beépítésre két réteg magnézium-oxid lap burkolással, ami jobb hőszigetelést és hangszigetelést-hanggátlást biztosít: bruttó 670. 000 Ft

Külföldi és magyar vállalkozások akár nettó áron is megvásárolhatják. Magánszemélyek számára az adott ország ÁFA szabályai alapján kerül kiszámlázásra a mobilház.

A modul mobilház akár 3 hónap alatt elkészíthető és a helyszínre szállítható, ahol pár nap alatt telepítjük.

Különböző ajtó és ablak konstrukciók közül is választhat!

Ha azonnali árajánlatot szeretne kérni, kérem írjon az info@keszmobilhazak.hu email címünkre, vagy kérjen árajánlatot itt az oldalon. Kérjük nevét és email címét, telefonszámát, az építési helyszínt szíveskedjen megírni.

Ha még nem regisztrált, akkor itt az ideje,hiszen csak a regisztrált tagok kapják meg az extra kedvezményeket és az akciókat!
Regisztráljon most!

Írja le nekünk,mit szeretne pontosan:

• milyen típusú házat szeretne?
• fa vagy acél szerkezetes mobilház?
• könnyű  szerkezetes családiház?
• hány nm?
• milyen készültségi szinten?
• mikorra tervezi?
• milyen értékhatárig?
• hitelre szüksége van? Segítsünk?

Ide írjon:
info@keszmobilhazak.hu

Kövesse csatornáinkat az aktuális híreink miatt,valamint nehogy lemaradjon a pár napos villámakcióinkról:

Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak/
Facebook 2: https://www.facebook.com/kulcsrakeszmobilhazak/
Instagram: https://www.instagram.com/mobilhazak/
Youtube: https://www.youtube.com/c/keszmobilhazak
Zárt csoport: https://www.facebook.com/groups/keszhazak/members/

Egyéb info:
+3670-353-53-83
info@keszmobilhazak.hu

Kp Sales House Kft
Bemutatóterem: 2316. Tököl, Vince Tanya (ügyfélszolgálati iroda)
Ügyfél referens: Horváth Zsolt
Email:info@keszmobilhazak.hu
Telefonszám: +36 / 70 353 5383
Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak

Alaprajz

Mini61