+36 / 70 353 5383
Bemutatóterem: Tököl, Vince Tanya
info@keszmobilhazak.hu

Jolly-1 75 M²-ES CSALÁDI HÁZ TÍPUSTERV

Külső kész + belső félkész: 21. 000. 000Ft + áfa
Kulcsrakész akció: 37. 500. 000Ft + áfa
Listaár: 41. 250. 000Ft + áfa
  • Kategória: Prémium felszereltség magastetővel
  • Nettó alapterület: 65 m²
  • Bruttó alapterület: 75 m²
  • Szobák száma: 2 + nappali
  • Fürdők száma: 1

PuzzleHome tudnivalók

A Jolly-1 75m2 típustervünk az alábbi helyiségeket tartalmazza:

  • 1 hálószoba
  • 1 nappali konyha
  • 1 fürdőszoba
  • 1 különálló WC
  • 1 beépített előtér

A Jolly 1 típusház egy ideális választás lehet friss házasoknak és pároknak, akik praktikus, egybefüggő terekkel rendelkező otthont szeretnének. Az egyetlen hálószoba mellett található egy nagy légterű nappali-konyha-étkező, ami kényelmes helyszínt biztosít a közös programokhoz, partikhoz és főzésekhez. Az előtérben pedig lehetőség van egy gardróbszekrény kialakítására, ami praktikusan használható tárolóhelyet biztosít.

Ha az igények változnak, és több hálószobára lenne szükség, akkor a Jolly 2 típusház egy jó lehetőség, hiszen egy szobával többet kínál, ami lehetőséget ad a család bővítésére vagy a kényelmes vendéglátásra.

Cégünk a magyar családi ház építési piacon egy ritkaságnak számító ISO minőségbiztosítási rendszerben működik, és az építőipari ágazatban egyedülálló "AAA" kategóriás független pénzügyi minősítéssel büszkélkedhet.

Kizárólag kiemelten energiatakarékos vagy nulla energiás családi házakat építünk, faszerkezetes és acélszerkezetes EnergyFriendHome márkanév alatt. Emellett ThermoBurok technológiával is készítünk házakat és vállaljuk a helyszíni kivitelezést.

Nézze meg a típusterv képeit nagy méretben! Kattintson a kis képekre, hogy lapozhasson a nagy felbontású fotók között.

Természetesen a családi ház falainak, tetőjének, ereszének, párkányainak és ablakainak színe, valamint a burkolatok is választhatóak. Az ár kizárólag erre a tervre vonatkozik, áttervezés nélkül.

Keressen tanácsadó és értékesítő kollégáinkat a megadott elérhetőségeken! Ők minden segítséget megadnak a családi ház építés témakörében.

Emellett a Kész Mobilházak a legnagyobb online házterv katalógussal segíti a családi ház építése előtt állókat, és további szolgáltatásokkal támogatja ingatlanközvetítő, építészmérnök és generálkivitelező partnereit.

Célunk, hogy sikeresen segítsük partnereinket, hiszen tudjuk, hogy a Te sikered egyben a Mi sikerünk is. Minden megbízás számunkra megtiszteltetés, és minden sikeresen elvégzett feladat örömöt jelent számunkra.

Árajánlatok összehasonlítása során fontos, hogy csak azonos műszaki paraméterekkel rendelkező családi házakat lehet összehasonlítani. A piaci árazásban akár 50-60%-os árkülönbség is lehet a műszaki tartalom alapján.

Az olcsó családi ház csak a szerződéskötéskor tűnhet előnyösnek, de hosszú távon az üzemeltetésre, rezsire és karbantartásra jóval többet kell majd költeni az alacsony minőségű házaknál.

A hosszú távú műszaki biztonság, kényelem, esztétikai élmény és komfort pénzben nem mérhető, és utólag nem pótolható.

Az idő az életünk legértékesebb és megismételhetetlen erőforrása. Ha nem töltünk éveket építkezéssel, több időnk marad olyan tevékenységekre, amelyeket igazán szeretünk.

Ezáltal több időt fordíthatunk családunkra, gyermekeinkre és munkánkra, valamint olyan dolgokra, amelyek boldoggá tesznek, mint az utazás és a hobbi.

Ha még nem regisztrált, most érdemes, mert csak a regisztrált tagok részesülhetnek az extra kedvezményekből és akciókból!

Az aktuális árakért naprakész információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben!

Kp Sales House Kft
Bemutatóterem: 2316. Tököl, Vince Tanya (ügyfélszolgálati iroda)
Ügyfél referens: Horváth Zsolt
Email:info@keszmobilhazak.hu
Telefonszám: +36 / 70 353 5383
Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak

Alaprajz

Jolly-1 75m2 alaprajz

Jolly-1 75m2 alaprajz

Video

Csatolmány