+36 / 70 353 5383
Bemutatóterem: Tököl, Vince Tanya
info@keszmobilhazak.hu

BUDAÖRS 200 M²-ES CSALÁDI HÁZ TÍPUSTERV

Külső kész + belső félkész: 49. 000. 000Ft + áfa
Kulcsrakész akció: 96. 000. 000Ft + áfa
Listaár: 110. 000. 000Ft + áfa
 • Kategória: Prémium felszereltség lapostetővel
 • Nettó alapterület: 162 m²
 • Bruttó alapterület: 200 m²
 • Szobák száma: 4 szoba + nappali + garázs
 • Fürdők száma: 3

EXTRA FELSZERELTSÉG

 • AA energetikai besorolás
 • acélszerkezetes kèszház
 • családi ház tervezés
 • családi ház típusterv
 • energiatakarékos ház terv
 • könnyűszerkezetes családi ház
 • lapostető
 • minimal otthon
 • prémium ablakok
 • prémium beltéri ajtók
 • prémium burkolatok
 • prémium hővisszanyerős szellőztető rendszer
 • prémium inverteres hűtő-fűtő berendezés

PuzzleHome tudnivalók

A névadó városban építettük, Budaörsön 2014-ben egy 200 m²-es készház típustervet, amely a nagy családok számára tervezett otthon. A ház minimál stílusjegyeket visel, és lapostetős megoldással készült.

A nappali és a lakóterek külön szintekre lettek elhelyezve, hogy teljesen elválasszák a funkciókat. A földszinten található egy garázs, a nappali és az étkező területe kísér, egy kandallóval vizuálisan elválasztva. Ezen kívül egy WC és egy kis fürdőszoba, valamint egy dolgozószoba és egy tároló is található. Ha a lakótér bővítése szükséges, a garázs egy részét is be lehet vonni a nappaliba, így további szoba vagy akár két félszoba is kialakítható. A föld nappalinak nagy kert, és jó tájkapcsolati szinten van még a téli napokon sem szükséges a fűtési nap. Az üvegfelületek miatt az árnyékolásról gondoskodni kell.

Az emeleten három teljes méretű szoba található, közülük az egyik szülői háló, saját fürdőszoba és gardróbbal. A másik két számára egy közös fürdőszoba lett kialakítva. Az emeleten egy tágas terasz is megtalálható, amelyhez mindhárom szobából és a közlekedőből is lehet hozzáférni.

A családi házat lehet építeni acélszerkezetes vagy favázas készház rendszerrel, de igény esetén más építési megoldások is elképzelhetők. Ha azonban igazán energiatakarékos és fenntartható, minimális ökológiai lábnyommal rendelkező otthont keres, akkor érdemes a készházas technológiákat előnyben részesíteni.

KÜLSŐ KULCSRAKÉSZ CSALÁDI HÁZ:
90 vagy 150 mm-es tűzihorganyzott acélszerkezetes falak és
rácsostartó tető. A falakon kívül 200 vagy 240 mm-es speciális
grafitos polisztirol szigeteléssel. Összes külső nyílászáró
beszereléssel, párkányokkal, tetőfedéssel. Kívülről teljesen készen
van a ház, belül csak az acélszerkezetes falak állnak.

FÉLKÉSZ CSALÁDI HÁZ: 49.000.000 Ft

ÖSSZES FALSZERKEZET VÁZSZERKEZETE
FALSZERKEZET OSB PALÁNKOLÁSA
GIPSZKARTONOZÁS EGYOLDALI ZÁRÁSA ÉS HŐSZIGETELÉS, PÁRAZÁRÁS
VILLAMOS GÉPÉSZET GÉGECSÖVEZÉSE A FALAKBAN
GIPSZKARTONOZÁS MÁSODIK OLDALI ZÁRÁS
TETŐSZERKEZET VÁZSZERKEZET
LÉCEZÉS ÉS FÓLIÁZÁS
TETŐFEDÉS, ERESZRENDSZER, BÁDOGOZÁS
ÖSSZES KÜLSŐ NYÍLÁSZÁRÓ
KÜLSŐ HŐSZIGETELÉS ÉS VAKOLATRENDSZER. SZÍNEZÉS NÉLKÜL

A külső kulcsrakész készültséghez képest a félkész háznál nincs
külső hőszigetelt vakolatrendszer. Belül elkészítjük a teljes fal
hőszigetelését, párazárását és gipszkartonozását a falakon,
valamint kész az álmennyezet vázszerkezete és a födém
hőszigetelése is, ezenkívül a falakba beszerelésre kerül a villamos
gépészeti gégecsövezés.

Különböző árajánlatok összehasonlítása: Ne feledje, hogy csak azonos műszaki paraméterrel rendelkező családi házakat lehet összehasonlítani. A műszaki tartalom vonatkozásában akár 50-60%-os árkülönbség is lehet a piacon jelenlévő cégek árazásában.

Cégünk kiemelten foglalkozik energiatakarékos házépítési megoldásokkal és saját készház üzemet működtet. A vázszerkezetű házat 10 nap alatt vázkészen, 2 hónap alatt pedig félkészen elkészítjük. Ha beton födémmel szeretném megépíteni a házat, ehhez plusz 5 hét kötési idővel kell számolni.

Cégünk a magyar családi ház építési piacon egy ritkaságnak számító ISO minőségbiztosítási rendszerben működik, és az építőipari ágazatban egyedülálló "AAA" kategóriás független pénzügyi minősítéssel büszkélkedhet.

Kizárólag kiemelten energiatakarékos vagy nulla energiás családi házakat építünk, faszerkezetes és acélszerkezetes EnergyFriendHome márkanév alatt. Emellett ThermoBurok technológiával is készítünk házakat és vállaljuk a helyszíni kivitelezést.

Nézze meg a típusterv képeit nagy méretben! Kattintson a kis képekre, hogy lapozhasson a nagy felbontású fotók között.

Természetesen a családi ház falainak, tetőjének, ereszének, párkányainak és ablakainak színe, valamint a burkolatok is választhatóak. Az ár kizárólag erre a tervre vonatkozik, áttervezés nélkül.

Keressen tanácsadó és értékesítő kollégáinkat a megadott elérhetőségeken! Ők minden segítséget megadnak a családi ház építés témakörében.

Emellett a Kész Mobilházak a legnagyobb online házterv katalógussal segíti a családi ház építése előtt állókat, és további szolgáltatásokkal támogatja ingatlanközvetítő, építészmérnök és generálkivitelező partnereit.

Célunk, hogy sikeresen segítsük partnereinket, hiszen tudjuk, hogy a Te sikered egyben a Mi sikerünk is. Minden megbízás számunkra megtiszteltetés, és minden sikeresen elvégzett feladat örömöt jelent számunkra.

Árajánlatok összehasonlítása során fontos, hogy csak azonos műszaki paraméterekkel rendelkező családi házakat lehet összehasonlítani. A piaci árazásban akár 50-60%-os árkülönbség is lehet a műszaki tartalom alapján.

Az olcsó családi ház csak a szerződéskötéskor tűnhet előnyösnek, de hosszú távon az üzemeltetésre, rezsire és karbantartásra jóval többet kell majd költeni az alacsony minőségű házaknál.

A hosszú távú műszaki biztonság, kényelem, esztétikai élmény és komfort pénzben nem mérhető, és utólag nem pótolható.

Az idő az életünk legértékesebb és megismételhetetlen erőforrása. Ha nem töltünk éveket építkezéssel, több időnk marad olyan tevékenységekre, amelyeket igazán szeretünk.

Ezáltal több időt fordíthatunk családunkra, gyermekeinkre és munkánkra, valamint olyan dolgokra, amelyek boldoggá tesznek, mint az utazás és a hobbi.

Ha még nem regisztrált, most érdemes, mert csak a regisztrált tagok részesülhetnek az extra kedvezményekből és akciókból!

Az aktuális árakért naprakész információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben!

 

Kp Sales House Kft
Bemutatóterem: 2316. Tököl, Vince Tanya (ügyfélszolgálati iroda)
Ügyfél referens: Horváth Zsolt
Email:info@keszmobilhazak.hu
Telefonszám: +36 / 70 353 5383
Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak

Alaprajz

Budaörs 200 alaprajz földszint

Budaörs 200 alaprajz emelet