+36 / 70 353 5383
Bemutatóterem: Tököl, Vince Tanya
info@keszmobilhazak.hu

BALATONÖSZÖD 120 M²-ES MINIMAL CSALÁDI HÁZ

Külső kész + belső félkész: 33. 600. 000Ft + áfa
Kulcsrakész akció: 60. 000. 000Ft + áfa
Listaár: 66. 000. 000Ft + áfa
 • Kategória: Basic és Lite felszereltség lapostetővel
 • Nettó alapterület: 97.5 m²
 • Bruttó alapterület: 120 m²
 • Szobák száma: 2 háló + nappali + gardrób
 • Fürdők száma: 1 fürdő 2wc

EXTRA FELSZERELTSÉG

 • EnergyFriendHome
 • lapostető
 • minimal otthon
 • prémium ablakok
 • prémium burkolatok
 • prémium hővisszanyerős szellőztető rendszer

PuzzleHome tudnivalók

BALATONÖSZÖD CSALÁDI HÁZ (acél szerkezetes típusterv 120 m²)

Az épület 2016-ban megvalósult típustervünk alapján készült, mely modern minimál stílust képvisel. A családi ház lapostetős és a belső kertre nyitott a nappali, az étkező és az egyik háló is.

A típustervünk nyaralóként került megépítésre, de a tökéletes hőszigetelés tekintetében, mind elrendezésében ajánlott akár 2 kisgyermekes családok kényelmes otthonának.

Hatalmas több méteres tolóajtó került beépítésre, mely egész évben gyönyörű kilátást eredményez a kertre.

Az elektromos pergolák a nappaliból mozgathatóak és leszerelhető oldallal rendelkezik. Borúsabb idő esetén is használhatjuk a nappali meghosszabbításaként.

A családi házban wifi vezérlésű klímákat helyeztünk el valamint elektromos infra is helyet kapott.

A talajvíz közelsége miatt készült egy fúrt kút is, melynek a hideg vizét a hővisszanyerős szellőztető berendezés külső beszívó ága előtt egy vizes hőcserélőbe bevezettünk és így a nyári melegben a kinti levegő passzív módon 3-4 Celsius fokot hűlt, mire a lakásba beérkezett, így a klímaberendezés használata pár hetes időtartamra csökkent.

Az udvarban a házzal szerves részt alkot a kerti kis konyha, mely jó idő esetén a ház központi helyévé válik a grillparty-k, bográcsozások által.

A családi ház típusterv megvásárolható, igény esetén vállaljuk az építész tervek engedélyeztetését, valamint egyedi tervek elkészítését vagy a jelen terv módosítását.

Cégünk családi házak tervezésével, látványterv és videók készítésével, családi ház kivitelezésével és készházak,mobilházak gyártásával foglalkozik.

Az épületet könnyűszerkezetes favázas, acélszerkezetes, vagy ThermoBurok technológiával vállaljuk legyártani és felépíteni, amennyiben csak a terveket szeretnéd megvásárolni, vagy átterveztetni, természetesen bármilyen építési technológiára vállaljuk a tervek elkészítését.

Érdekesség: A családi házról valós képeket is bemutatunk a galériában.

Az oldalunkon feltűntetett modelleink bárhogy alakíthatóak:
négyzetméterben, helységek felosztásában, felszereltségben, designban.

Mindent meg tudunk valósítani, egyedi igények alapján is.
Az árak ezért változóak lehetnek.

milyen típusú házat szeretnél?
fa vagy acél szerkezetes mobilház?
könnyű acél szerkezetes családi ház?
hány nm?
milyen készültségi szinten?
mikorra tervezed?
milyen értékhatárig?
hitelre szükséged van-e? Segítsünk?

Ide írjon: info@keszmobilhazak.hu
Kérje részletes katalógusunkat!

Cégünk fő profilja a prémium minőségű családi házak gyártása, ezért a mobilház iparágban is magasabb minőséget képviselünk a hazai piacon megszokott mobilházakkal szemben.

A Kész Mobilházak kizárólag minősített, prémium alapanyagokból vállal családi ház kivitelezést.

Alkalmazott családi ház építés technológiák:

EnergyFriendHome acélszerkezetes készház
EnergyFriendHome favázas készház
Thermo-Burok építési rendszer
Thermo-Ring építési rendszer

Téglaházat cégünk igen ritkán kivitelez, mert hiszünk az innovációkban és inkább a gyorsabb, jobb hőszigetelésű épületekben hiszünk.

A házépítés időtartama első sorban az alkalmazott technológiai eljárásoktól, másodsorban az időjárási körülményektől függ. Egy készház szerkezetkész építése 1-2 napot, míg egy félkész állapot 3-4 hetet vesz igénybe, de Thermo-Burok, vagy Thermo-Ring félkész családi házaink is 1 hónap alatt kivitelezhetőek.

A kulcsrakész családi ház építés a rendelkezésre álló gépész, festő, burkoló, villanyszerelő szakemberek leterheltségétől függ.
Nagypaneles készházaink 3-5 hónap alatt, míg egyéb technológiával készült házaink 5-8 hónap alatt készülnek el az időjárás és a szakemberek rendelkezésre állásától függően.

A KÉSZ MOBILHÁZAK és a KP SALES HOUSE KFT kivitelező cégünk, mely a tavalyi évben közel egymilliárd forint értékben kivitelezett családi házakat Magyarországon. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Bisnode nemzetközi pénzügyi minősítő cég “AA” kategóriás cégként minősítette a vállalkozást, mely azt jelenti, hogy pénzügyileg stabil a vállalkozás és rendre megfizeti a beszállítóit, mely a mai világban ritkaság.

A Kész Mobilházak a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében “lakó- és nem lakó épület építése” területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001: 2009 szabvány követelményeinek.

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

A KÉSZ MOBILHÁZAK / KP SALES HOUSE KFT az elmúlt 5 évben 3 különböző nemzetközi cégminősítő vállalat minősítette.

Mindhárom cégminősítő eredményére büszkék vagyunk, mert mindegyik értékelés megbízható cégnek minősítette vállalkozásunkat. A cégminősítők több száz adat alapján napi szinten vizsgálja a piac összes szereplőjét és ez alapján bocsájtja ki a minősítéseit, természetesen mindegyik cég más-más elvek alapján és más megnevezéssel osztályozza a vállalatokat.

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Cégünk AAA kategóriás minősítése alapján a magyar vállalkozások legfelső 1,75%-os kategóriába lett besorolva. Ezt a kitüntető minősítést 6. éve folyamatosan megkaptuk, így ma már a “AAA” kategória mellett GOLD megjelölést használhatunk, melynél magasabb fokozat már nincs.

Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS, GARANCIA: Egy építkezés rengeteg rizikót és veszélyt hordoz magával. Minden építtető vágya, hogy az építkezés felelőssége a vállalkozót terhelje, hiszen ezért bízza meg a szakcéget. Mi ennek az elvárásnak maximálisan eleget teszünk. Minden általunk épített családi ház, a kivitelezés teljes idejére és a jogszabályban meghatározott átadástól számított határidőig kötelező felelősségbiztosítással rendelkezik, ezenkívül az építésztervezőink, statikusaink, felelős műszaki vezetőink munkavégzésére is felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Az építkezésen dolgozó összes személy nagyértékű életbiztosítással rendelkezik. Önnek semmilyen rizikója és felelőssége sincs az elvégzett munkákkal és a helyszíni munkálatokkal kapcsolatban.

Családi házainkra a jogszabályban előírt kötelező garanciaidőt vállaljuk, de rengeteg beépített prémium építőanyag és berendezés esetében a kötelező garanciaidőknél hosszabb időszakra adjuk a saját vagy gyártói garanciát, a statikai szerkezetek esetében több évtizedes garanciát biztosítunk.

A cégünk által alkalmazott építési technológiák a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelnek és teljesítik az érvényben lévő összes idevonatkozó EU-s szabályozást.

Ha már eldöntötted, hogy egy mobilházat, vagy valamilyen acélszerkezetes házat szeretnél tőlünk vásárolni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, emailben, telefonon vagy akár személyesen az irodánkban.

Vásárolj kiemelkedően magas színvonalú hazai terméket, garanciával a gyártótól! Megbízható, leellenőrizhető forrásból.

Kövesd csatornáinkat az aktuális híreink miatt, valamint nehogy lemaradj a pár napos villámakcióinkról:
Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak/
Facebook 2: https://www.facebook.com/kulcsrakeszmobilhazak/
Instagram: https://www.instagram.com/mobilhazak/
Youtube: https://www.youtube.com/c/keszmobilhazak
Zárt csoport: https://www.facebook.com/groups/keszhazak/members/

Kp Sales House Kft
Bemutatóterem: 2316. Tököl, Vince Tanya (ügyfélszolgálati iroda)
Ügyfél referens: Horváth Zsolt
Email:info@keszmobilhazak.hu
Telefonszám: +36 / 70 353 5383
Facebook: https://www.facebook.com/keszmobilhazak

Alaprajz

BALATONÖSZÖD 120

Video